torsdag 29. september 2016

Sengetøy gant

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Sengetøy gant

GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy. Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull, som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. GANTs offisielle nettbutikk i Norge har startet salget!


Kjøp klær og tilbehør til herre, dame, barn og interiørprodukter. Vi tilbyr rask levering og har alltid. Gant sengetøy er kombinert med en luksuriøs 1 kammet egyptisk bomull, er dette sengetøyet du vil stolt vise frem. Produsert i Portugal. Strykefritt, dersom du rister det etter vask og henger det til tørk.


Luksuriøs trådtetthet på 340. Se vårt utvalg av håndklær, badekåper, sengetøy og kopper. Gant HOME representerer stil, kvalitet og tidløst design. Det velkjente merket GANT symboliserer klassisk design, autentisitet og førsteklasses kvalitet. Sport og eleganse er nøkkelord som gjenspeiles i tidløse, men trendsettende kolleksjoner for kvinner, herrer og barn.


Nok et fantastisk deilig sengetøy fra Gant Home - en av Europas fremste produsenter av sengetøy for den kresne og kvalitetsbevisste. Gant er et livsstilsmerke som i starten designet amerikanske sportsklær. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy.


Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Flott design og god kvalitet.


Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr. Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy.


En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Da bør vi unne oss noe godt. Her finner du mengder av fine og herlige Sengesett i de riktige fargene. Handle enkelt online hos ellos.


Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Hos oss på Sengemakeriet og DUXIANA har vi et stort utvalg av flott sengetøy fra DUX, GANT , Lexington og en rekke andre kjente kvalitetsmerker. Med mindre du velger naturfarget sengetøy , er det også viktig å sjekke hvordan sengetøyet er farget.


Sengetøy gant

I hovedsak er det tre ulike måter å farge sengetøy på: Er sengetøyet garnfarget, er det vevd av farget garn. Gant sengesett har et klassiske og rent design i harmoniske farger. Dette er det som holder best på fargen. De er mønstrete sengetøy er nydelig å mikse de ensfargete sengesett. De mest populære mønster er klassisk Paisley og Birdfield.


De er produsert i Portugal. Sengetøy fra Gant Home er av fineste egyptisk bomull. Frisk opp hjemmet ditt med elegant sengetøy , pynteputer og pledd i en myk, sommerfargepalett. Vårt sengetøy fra Gant Home er 1 sateenvevet bomull med 330TC, som føles mykt, lunt og behagelig mot huden.


Velg blant sesongens sengetøy i ulike modeller, farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg