fredag 16. september 2016

Speil med svart ramme

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Mange forskjellige speil til god pris.

Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger.


Kort fortalt: vi har noe enhver. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.

Noen foretrekker fargerike rammer og andre synes det er finest med klassisk svart eller hvitt. Naturligvis har vi også design med vakre mønstrede rammer for deg som liker for eksempel barokk- eller rokokkoinnredning. Hvilken type speil passer til ditt hjem? Iblant kan det være vanskelig å vite hva man er ute etter.


Svarte speil er det selvsagte valget når du vil ha et speil som ikke tar over hele rommet – de passer overalt, så du kan plassere dem i hvilket som helst rom. Et luksuriøst et med skinnrem? Kanskje et smalt og langt svart speil ? Et svart speil med en pompøs og kitschy ramme ? Klassisk speil med svart ramme , som enkelt henges opp på veggen takket være smarte veggfester. Designet av danske Høi og med et mål på x cm.


Våre forstørrelser og fremkallinger av bilder leveres på fotopapir av høyeste kvalitet. Motivene dine vil fremheves på beste måte – for å sørge for at du skal bli 1 fornøyd med forstørrelsene dine. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel.


En annen effekt som du kan oppnå ved hjelp av innredning med speil , er at små rom plutselig føles betydelig større og luftigere. Montér speil med varsomhet.

Hvordan man monterer et speil avhenger av hva slags feste produktet har. Det vanligste er speil i rammer med feste på baksiden, og det holder som regel med et par skruer. Andre speil er frittstående, og siden store speil sjelden er sammenleggbare, leveres de ofte ferdigmontert.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Med fasettslipt speilglass. Leveres med feste for å henge speilet. Noen bruksmerker men forsatt et pent speil. Retur rett innenfor dager. Speil med svart ramme 2kr.


Dette speilet passer i gangen, på stuen, på kjøkkenet, soverommet, rett og slett overalt! Det finnes ingen begrensninger for hvor dette speilet passer inn. Metallkanten rundt speilet gir det en ekstra tøff look. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer.


Stilrent speil , 9svart , fra Vipp. Runde speil er i vinden som aldri før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg