fredag 16. september 2016

Atv tømmerhenger

Solid henger som opprettholder stabiliteten selv på ujevnt terreng. Hvilken tilhenger trenger du? Hvordan laste tilhengeren riktig? Hvor stor tilhenger kan jeg kjøre? Se vårt store utvalg her!


Tysse har tilhengeren for deg.

Stort utvalg i båthengere. Les mer og finn forhandler! En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk. Løfter 1kg ved m, bøyd løftearm som gir maksimal løftekraft i flat stilling.


Fullgalvanisert tømmerhenger for transport av ve tømmer, byggmaterialer etc. Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og klatrende boggie. Smørepunkter på pendel og svingbart drag.

Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring. Tårn med vinsj for ATV tømmerhenger.


Til kombihenger (v.nr. 880). Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting. Høy løftekapasitet for håndtering av grovere stokker.


Denne websiden bruker cookies for å forbedre surfeopplevelsen. Ved å fortsette gir du oss samtykke til å lagre cookies i henhold til vår policy. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.


En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Lasteplanet med tipp gjør dette til en meget anvendelig tilhenger! Man kan også enkelt ta av lasteplanet som sitter festet i to bolter for å få en komplett tømmerhenger. Denne leveres inkludert tømmerholdere som gjør at man har en komplett og god tømmerhenger ved å fjerne lasteplanet.


Dette gjør tilhengeren svært fleksibel! Galvanisert tømmerhenger med boggie. Super til bruk i skogen og til transport av lange lengder, f. Vi er ledende i landet på dekk, felger og annet utstyr til Quadcross og har i flere år vært leverandør til landslaget i Quadcross.

Vi hører gjerne fra deg! JavaScript seems to be disabled in your browser. Hos oss finner du varehengere, båthengere, opplagshengere, skaphengere, hengere for ATV og andre typer tilhengere. Polaris har også en stor plass i markedet med det største utvalget av tilbehør til ATV.


Tømmerhenger med kran m, inkl. Av dette kommer det ikke som noen stor overraskelse at noen av markedets flotteste og mest solide hengere er av Polaris. Hengerene som finnes er transporthenger, planhenger med tipp og tømmerhenger. Men der jeg skal ta ut skog er det dårlige forhold for traktor. Har til nå brukt atv med en Jula tømmervogn.


Men vurderer sterkt nå en vogn med kran og drift på. Har hatt noen små jobber for kommunen i sommer også med rydding langs veien og det ville vært gunstig med en slik da. Men klarer ikke helt og bestemme meg for type. Vagnen är V-formad för att uppnå maximal frigång vid kranplattan.


Skjulte slanger i understell som gjør de helt beskyttet. Hengeren har også vinsj med fjernstyring inkludert i pris. Avtagbare tømmerstaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg