tirsdag 27. september 2016

Frisør jekta k1

Sjekk ut Frisør Jekta K1. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1. Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke.


OM JEKTA Hvem er vi Ledige stillinger Intranett. Kortet har en varighet på år.

PNINGSTIDER BUTIKKER TILBUD AKTUELT GAVEKORT OM OSS. Nikita Hair Tromsø Kfra , Troms. Kog Jekta Storsenter.


For å søke lærlingeplass hos oss må du ha gjennomført VGFrisørfag eller privat frisørskole. Line gjør som alltid en god jobb. Godt å ha en frisør som ser og forstår. Veldig fornøyd og ellers fantastisk service av alle som jobber der.


Anbefales på det sterkeste. Høst frisør er en salong som ønsker å kunne tilby produkter som er milde og snille både mot våre kun.

Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. HØST FRISØR tilbyr milde og snille produkter. Best Kids Big Bite Bik Bok Bjørklund Boots Apotek Boys of Europe. Ser du etter åpningstidene til Toys R Us? Er du vår nye frisør ? I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene!


Hos oss har vi et godt miljø bestående av vippeteknikere, negeltekniker og hudpleiere. Bestill time hos en anbefalt frisør i Tromsø på Fixit. Milde og snille mot både mot våre kunder og miljøet.


Vi holder til i moderne lokaler midt i et pulserende kvartal med kafeer, restauranter, shoppingsenter og byens største motebutikk som noen av de nærmeste naboene. En liten, godt innarbeidet frisørsalong midt i Tromsø sentrum. Vi er kreative å jobber med det meste innen hår.


Velkommen til Cutting Edge Frisør ! Har tidligere selv vært fornøyd etter å ha blitt. Fant resultater for søket frisør. Oversikt over yrker og fagområder. Vår salong ligger i Paleet-kjøpesenter på Karl Johan, rett ved Nationaltheatret og spikersuppa i Oslo sentrum.


Tromsø Kommune asfaltere Karlsøyvegen fra rundkjøringen i Ringvegen opp til innkjøring K1.

Omkjøring til Jekta og Kvil være via Heilovegen. Vi er en kul å kreativ salong med lidenskap for faget i Tromsø sentrum, nærmere Sørbyen. Hos oss blir du tatt godt vare på, vi gir faglig kvalitet i en god å avslappende atmosfære. Angi posisjon for å få veibeskrivelse Søk.


Goshamei er din frisør i Tromsø sentrum. Vi er en fargerik og utradisjonell frisørsalong som utfører alle typer klipp, fargedesign, styling og make-up. Hairshop frisør på Jekta åpnet i dag dørene i ny drakt. Klager for sjelden på hårsveisen.


Med lang erfaring og godt humør vil vi på Lena salong gjøre timen din til en hyggelig opplevelse, med godt resultat som også du blir fornøyd med. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg