onsdag 7. september 2016

Sagaform vinkaraffel

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Finn de beste prisene på nettet. Er tenkt som en rødvins-karaffel, men fungerer like bra til andre typer drikke.


Sagaform vinkaraffel

Klassisk design som lever lenge. Les tester og omtaler før du kjøper. Sagaform nature vinkaraffel. En stor og vid karaffel til rødvin og en smalere som kan benyttes som vannkaraffel eller vinkaraffel til hvitvin. Passer perfekt på et dekket bord.


Den smarte runde eik-korken er meget praktisk å ha når man sitter ute og spiser. Karaffelen tar liter og er 2mm høy. Vi har nemlig fokus på, at der skal være noget for alle og enhver, uanset i hvilken stil man foretrækker sin kande.


Beste Priser Med Handlesmart! Nature serien fra sagaform. Vinkaraffel som passer like bra som vannkaraffel. Dekorativ lyslykt med fat i massiv eik. Leveres innpakket i gavepapir.


Designet for rødvin, men fungerer til alle typer drikke. Et tidløst design som lever lenge. En av våre klassikere. Perfekt for å helle i en flaske. Sammenlign pris på karaffel.


Sagaform vinkaraffel

Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Innendørs og utendørs. Gaver til å gi bort til en annen og som kan skape litt glede i vår egen hverdag.


Riedel vinkaraffel finnes i et bredt utvalg til enkle og rimelige varianter til mer unike og utsmykkede karafler som Mamba og Boa karaflene. Og alt i mellom disse. Se Et Stort Utvalg av Riedel Karafler hos Bakeren og Kokken!


We use cookies to give you the best experience. Alltid gode tilbud og rabatter. Dette er en vann- og vinkaraffel som viser nordisk design på sitt beste! Flaskene har en fin kork i eik som gir de det lille ekstra. Fyll karaffelen med den beste.


En SMUK vinkaraffel fra SAGAFORM. Her finnes et stort utvalg av kvalitetskniver som har høstet en høy. Blant de mest suksessfulle artikler som. Eikekula har en strekk, men karaffelen er god som ny. This Pin was discovered by Louise Jacobsen.


Sagaform vinkaraffel

Luft, server og nyd din yndlingsvin i stil med denne elegante karaffel i gennemsigtigt glas. Den flotte time-glas inspirerede form klæder ethvert middagsbor og egetræsproppen giver et flot ekslusivt udtryk til karaflen. För att servera ditt vin med klass kan en vacker vinkaraff komma väl till pass!


Vi har flera olika modeller i både klassisk och modern design, så att du ska hitta. Leter du etter sagaform ? I udvalget finder du blandt andet en ny bakke, vinkaraffel eller osteklokke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg