torsdag 27. november 2014

Vindusfilm frost

Vindusfilm frost

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Vindusfilm frost

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Med Bokstavfabrikken. Våre dekorative frostede vindusfilmer kommer i flere forskjellige nyanser, farger og størrelser.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. The document has moved here. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Clouds vindusfilm Beskytt hjemmet fra innsyn med Clouds vindusfilm fra By May Stockholm med design av Johanna Örn.


Vindusfilm frost

Har prøvd spray, og resultatet ble strøkent men kortvarig. Den er perfekt når man ønsker å begrense innsynet eller utsynet gjennom et glass, samtidig som man ønsker lysgjennomslipp. Filmen monteres på innsiden.


Frostet vindusfilm Kemica. Beste Priser PÃ¥ Vindusfilm. Vink tilbyr 3M’s frosted folie. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Rullstørrelse: 90cm bredde 5m lengde.


Logg inn for å se pris og handle. Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak. Ecliptic AS – Profesjonell vindusfilm og solskjerming. Prisliste Innvendig Vindusfilm.


Dette er den perfekte vindusfolie mot innsyn. Vi har nå vindusfilm frost fra Finn. Det er også lysfilm for kontorer, private hus, sikkerhetsfilm, etc.


Vindusfilm frost

Folie på vindu kan være for å. Vi kan også printe på frostet folie hvis du ønsker å ha ett budskap eller en logo på den. Vår spesialitet er fasader og glasstak. Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper. Søk etter vindusfilm på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vindusfilm fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg