tirsdag 11. november 2014

Gamle prismekroner

Fransk prismekrone ca. Vi har resultater for Gammel lysekrone til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss.


Vi har store utvalg av både nye og gamle glass.

Butikkhyllene er fylt opp av alt du kan tenke deg av glass og porselen. Gamle flotte prismekroner. Retro Klassisk 40- pr. Vaskes før remontering på stammen. Stativet renses i spesialbad for metall og repareres.


Eventuelt elektrisk anlegg skiftes ut. Kun reversible metoder benyttes (ingen borring for ledninger etc). Lysekroner, restaurering og salg.

Marcus Rosenqvist – Sørvaldvegen 16. De eldre modellene kan være temmelig langstrakte og gjør seg nettopp i gamle hus hvor det er høyt under taket. Lampen er kjøpt på auksjon hos Blomqvist.


Alle gamle prismekroner er laget i glass, eller svakt krystall som gjorde det enklere å slipe glasset. Det ble blandet bly i glasset under prosessen, det var krystall. Dagens krystall er kjemisk laget og inneholder ikke bly, de har et annet skinn enn antikke lysekroner, men de gamle gjør vel så mye av seg som de nye. Full restaurering av prismekroner krever stor nøyaktighet og god kunnskap om prismekronens oppbygging.


Vi tar bilder av prismekronen slik den ser ut når den kommer inn. Alle prismene blir deretter telt opp og klipt av stammen. Manglende prismer blir erstattet med prismer fra den tiden prismekronen var ny.


Velkommen til Skandinaviens største udvalg i Antikviteter. Eldre prismekroner har som regel høy kvalitet, og det er verdt å renovere dem, sier hun. Prismekroner og kirkestager hos Kronen.


Hos Kronen kan du købe gamle franske møbler, prismekroner , kirkestager, madonnaer, spejle, fattigmandssølv m. Vi er på franske, belgiske og svenske. Det er ikke lenger bare gamle damer med napoleonskake i kjøleskapet og plommerød plysjsofa som vil ha en overdådig prismekrone i stua. Interiørbladene bugner av prismekroner av forskjellig art.

Hva med å friske opp hjemmet ditt med en edel lysekrone i tidløs design? Her kan du finne stilige krystallkroner i alle fasonger, til alle smaker og som passer i alle rom. Det finnes prismekroner i klassisk stil, i retro stil eller krystallamper i mer moderne stil med nytt og smart design.


Er du ikke helt sikker på om det vil passe inn hos deg? Leder du efter en billig prismelysekrone? Sælgere over hele Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg