fredag 21. november 2014

Hay hånd

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Drawing implement or decoration? Norges førende designbutikk. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Hay HåNd er godt for familiemedlemmer fra kjøkken er god.

Bruk faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus. De populære hænder i træ fra HAY. Brug dem som en smuk dekoration i dit hjem. Moodings giver altid fri fragt på alle ordrer til Danmark.


I dag er Hay en af Danmarks største møbelproducenter, og kendt for møbelserierne Loop Stan Hee, Copenhague, About a Chair, Wrong for Hay , relanceringen af FDB møblerne, og de populære Dot sengetæpper. Hånd i tre fra Hay med flere bruksområder. Pynt til bokhyllen, smykkeholder på soverommet eller som modell for tegnestudier og skisser.


Vælg mellem tre størrelser.

Lad den pynte på skrivebordet eller i reolen som dekoration eller brug den til opbevaring af smykker på badeværelset, til nøgler i entreen eller giv den i gave til studenten eller. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Hay - Brands - The most comprehensive selection of Finnish and Scandinavian design online.


All in-stock items ships within hours! Potte til plante som kan henges opp fra Ferm. Hay Lampe Fotos Das Wirklich Schöne Wie Dein Haus Möbel Arten Oder. Tagged hay hånd lampe, hay kobber lampe, hay lampe, hay lampe pris, hay lampe. When you for our newsletter, you can expect to receive newsletters regarding HAY ’s products and events per e-mail.


Denne råkule Hay hånden har jeg hatt lyst på lenge. Den er dekorativ, fin og morsom, og med en slik en på hylla har du samtaleemne til gjestene, hi, hi :o) I tillegg er det omtrent helt umulig å gå forbi den uten å ta borti den, og bevege disse fingrene i en eller annen vinkel. HAYs flotte, runde gulvteppe Pinocchio er skapt av et veld av kulørte filtkuler. Teppet er bundet sammen som om det var en lang rad med perler på en snor. Kulene er et overraskende innovativt teksturvalg til gulvteppet som gjør Pinocchio til noe helt spesielt.


Hver eneste kule er filtet og sydd sammen for hånd. Få et indtryk af hånden i træ fra Hay – alle funktionerne og egenskaberne med et enkelt blik. En hånd i træ med naturlige proportioner til at præsentere og fremvise dine yndlingsgenstande på en særlig måde.

Wooden Hand fra Hay i aktion. Vi fører de beste merkevare innenfor design og produkter til hjemmet, uansett om der er snakk om en designklassikere fra Vitra, lekker vase fra Georg Jensen eller lampe fra Flos eller Louis Poulsen så er aword. Like vakker som en liten barnehånd.


Se de HAY hænder her. Denne bevegelige hånden i tre er fin som dekorasjon, smykkestativ eller som håndmodell ved tegning. Smuk dekoration til boligen.


De ønsker å gjøre god design tilgjengelig for flest mulig mennesker. Inspirert av stabiliteten innen arkitektur og dynamikken i moteverdenen kombinerer HAY verdiene fra begge industriene og lager holdbare kvalitetsprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg