fredag 14. november 2014

Pynteputer dyremotiv

Pynteputer dyremotiv

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Pynteputer dyremotiv

Se hele sortimentet her! Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Gi hjemmet nytt liv med vakre og fargerike pynteputer.


De er også perfekte om du ønsker å gi stuen en makeover uten at det koster mye tid eller penger. Et par nye pynteputer , eller pynteputetrekk, i sofaen eller i lenestolen kan gi et hvilket som helst rom nytt liv på 1-2-3. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex.


Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak. Enten du ser etter pynteputer generelt eller nye puter til sofaen spesielt, hos Princess finner du et stort utvalg av farger, former og mønstre.


Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Hos oss finner du billige og vakre pynteputer i ulike størrelser og farger. Nedenfor finner du også pynteputer med moderne motiver og design. De kommer i nydelige fargekombinasjoner og ulike flotte mønstre inspirert fra blant annet det fjerne Østen, Afrika og eksotiske sydhavsøyer. Rett og slett lekre pynteputer på nett.


Blant pynteputer i vår nettbutikk finner du for eksempel puter med julemotiv, pynteputetrekk til soverommet, sofaputer eller puter til sofa med et budskap på. Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse. For å fornye sofakroken kan en sofapute matches med for eksempel pledd i tilsvarende farger.


Pynteputer dyremotiv

Så koselig at nettopp du kikker innom meg, her kan du finne alle mine luriteter og litt til fra min kreative sjel! Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum. Putene er spreke og fargerike, og tar seg godt ut som pynteputer enten det er sofaputer, ekstra puter til soverommet, annekset, sittebenken på kjøkkenet eller andre steder.


En myk pute, pledd eller teppe er perfekt å plassere i sofaen, eller hvis du har muliget - på kjøkkenet. Puter øker komforten og løfter innredningen med farge og form. Puter med dyremotiv Disse putetrekkene har kattemotiv, blant annet inspirert av kunstneren Rosina Wachtmeister.


Pynteputer dyremotiv

Putene er brodert og sydd av dyktige håndverkere som bruker tradisjonell kjedestingsbroderi fra India. Skap stilen med tekstiler. Når du skal skape din stil spiller puter, pledd og andre tekstilelementer inn. Hva med å gjøre rommet lunere med saueskinn. Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk.


Kjøp men betal kun for 2. Flere farger, mønster og design. Den billigste puten får du gratis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg