onsdag 26. november 2014

Bohus veggklokke

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre. Veggklokker i flott moderne design.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.

Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Interiør til hjemmet. Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Bra dekorasjon vil føler sin beboere og en lykkeligere person. Vi har fristende varehus og god service.

Ramme i plast i antikkutførelse. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet.


Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Se utvalget og kjøp på nett!


Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Service faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus.


God dekorasjon alltid sinnstilstand den beboere for å være en lykkeligere person. Klokken var opprinnelig offwhite på rammen rundt, men er malt i dempet sort med interiørmaling. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet!

Finn et veggur som passer til ditt hjem. Bli inspirert på Klokkegiganten. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler.


Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg