torsdag 20. november 2014

Interiør lys

Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang, stue og andre rom i huset. Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Kjøp lyslykter og lys hos oss! Vi tilbyr et stort sortiment av fargerike og personlige lykter i ulike modeller og stiler.


Oekaza Lysestake, matt sort. ExtraLys i LED til bil i mange varianter, både DRL kjørelys og enkle 12V LED lys pærer.

Norges billigest LED barer. Stort utvalg kubbelys, telys, kronelys og duftlys i ulike farger og design. LED- lys er meget troverdige kopier av levende lys.


Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Lys er både koselig og romantisk, og et naturlig innslag til fest og div. Lys opp og skap stemning i rommet med levende lys. Se vårt utvalg av flotte lysestaker, telysholdere, lys og lykter til hjemmet.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Tilde og Morten falt pladask for lyset som strømmer inn alle veier i denne hjørneleiligheten. Med malin og unik pynt har. Interiør: Lys og loppisfunn. Lys er viktig for trivsel og velvære, det må verken være for lite eller for mye, og det må tilpasses dine behov.


Finn dine favoritter blant våre lykter, kubbelys, stearinlys eller led- lys. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lykt eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Vi har kunnskap om lys og et bredt.


Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Flotte matter i kunstskinn for tildekking av bilens gulv. Disse finnes i flere farger.


Mattene er spesialtilpasset for hver enkelt bilmodell. LED til bilen gir uendelige muligheter og teknologien gir oss de absolutt sterkeste fjernlysene i verden. Og vi får små og store LED pærer som gir et kraftig flott og hvitt lys. I denne kategorien finner du LED skiltlys, LED ryggelys, tåkelys, parklys, DRL, interiørlys og spesiallagde produkter til din bil.


Det meste av gardiner, matter og kapper er bestillingsvarer.

Ta en telefon for å høre hva vi har inne. Alltid gode priser på utstyr og interiør til din campingvogn! Servett Rudolpf 33x33.


Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på. Vi er en 1 norsk bedrift som fokuserer på kvalitetsprodukter innen belysning. Hos oss finner du et stort utvalg av LE lys og elektromateriell.


Velg blant - Philips. Filterkriteriene du har valgt, ga ingen resultater Juster eller nullstill filtrene dine, eller gå tilbake til Produktkatalog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg