tirsdag 11. november 2014

Engangs vinglass

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Velg fra vårt utvalg av trendy, stilrene eller funksjonelle design her! Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering!


Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin.

Spar mye på vårt store utvalg Kalde drikker Glass og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering. Skal du invitere flere gjester enn du har bestikk og servise til, ha festen din ute eller vil slippe unna litt oppvask? Med Natur-serien fra Europris kan du med god.


Nydelige vinglass som kan brukes i større selskaper, hagefester etc. Vi har vinglass som hører til samme serie, slik at du kan få både hvitvinsglass, rødvinsglass og champagneglass i samme stil. I tillegg til å finne hvitvinsglass og rødvinsglass i klasisske fasonger har vi også vinglass med forskjellige slipinger og mønstre.


På IKEA finner du også vinglass til forskjellige anledninger.

Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Her finner du glass til enhver anledning. Dekk bordet med skikkelige ølglass til ulike øltyper og anledninger.


Finnes både i nettbutik og butikk. Krempose engangs 1stk L5mm Plast. Passer både til piknik og fest. Dette er en digital publikasjon som presenteres gjennom E-MAGIN.


Lavest pris garanti og fri frakt. Billigere enn glass vinglass , de også tjene som et godt startsett for noen akkurat begynt å. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Duni Førsteklasses vinglass av klar polystyrenplast til engangsbruk, 2ml, pakke med hos staples.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Kjøp på nett og få rask. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Lækre engangs papkrus, vinglas og champagneglas i høj kvalitet fra bla.

Duni og Caspari og engelske producenter. Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke på. Vinglass , engang cl. Beskrivelse: Har kvalitativ følelse, gjennomsiktig glass, uten urenheter, kanten glatt, ikke.


Plastglass med sølvfargede detaljer. Perfekt for picknick, fester og høytider. Materiale: Polystyren PS. Selges i hele kartonger.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke. Vi gleder oss til å dele julen med deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg