fredag 21. november 2014

Liftgardin barn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Lightinthebox Fantastisk utvalg, og de leverer nesten alle modeller de har etter dine mål mot ett tillegg. Laken til barn Håndklær til barn.


Mali velour liftgardin. Linoso lysdempende liftgardin. Smarte og praktiske rullegardiner. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke.

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix. En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål, både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt.


Vi har et stort utvalg barnegardiner som passer perfekt inn på barnerommet. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg. Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Nettbutikken har også et stort udvalg i tilbehør til alle gardiner, både til vanlige gardiner, rullegardiner, og liftgardin.


For de minste kan det passe med motiver som stjernenatt eller blå sovesmurfer og rosa smurfeliner. Hos oss finner du vanlige gardiner og lysdempende gardiner samt spennende motiver for alle aldre. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt.


Gå direkte til liftgardin. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent.


Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Løsthengende snorer kan festes rundt et snorfeste, mens en spesiell snorlås skiller snor og bunnvekt ved belastning. Dette reduserer risikoen for ulykker i hjemmet slik at du trygt kan bruke gardinproduktene våre, selv i hjem med mindre barn.


Spar Kjøps Nyhetsbrev. Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg