tirsdag 18. november 2014

Bad hylle

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Kjøp hylle bad hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager.


IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. Hyller til bad for ethvert behov. Vi har baderomshylle i tre og hylle til badet i stål.

Våre hyller til bad kommer også i forskjellige høyder slik at du også kan oppbevare ting oppover i høyden dersom du ønsker det. Vi har alt fra hyller til krakker med oppbevaring som matcher servantskapet ditt. Bare ta noen mål og se gjennom utvalget vårt for å finne løsningen som fungerer for deg.


MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Hos Europris finner du massevis av nyttig baderomstilbehør som skittentøyskurv, tørkestativ, dusjforheng, toalettbørste og til og med toalettsete. Vi hadde et ganske lite bad uten plass til et skap. Og fordi vi leide var det heller ingen mulighet til å erstatte noen av møblene, forteller en New York-beboer til nettstedet IkeaHackers.


De måtte derfor være kreative, men de opplevde at mange av de plassbesparende løsningene som fantes på markedet var både dyre og ikke særlig fine. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem.


Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. En god dag starter på badet! Hos MAXBO finner du alt du trenger til ditt bad - alt fra dusjer, toaletter, servanter, kraner og mye mer.

God planlegging av baderommet begynner med at du kartlegger dine behov. Barnefamilier, enslige og pensjonister har forskjellige ønsker og krav. Utstyret og planløsningen bør være deretter. På IKEA hyller vi individuelle stiler.


Derfor kan du hos oss mikse og sette sammen et unikt servantskap som passer deg og ditt bad perfekt. Du kan altså sette sammen ditt nye servantskap akkurat slik du ønsker selv, men om du vil, kan du også gå for en av våre komplette løsninger med servant, underskap, blandebatteri og ben. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. En innfelt hylle er både praktisk og vakker, og er lett å planlegge når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt gamle. Den kan i utgangspunktet planlegges i alle typer vegger, men jobben blir enklere hvis du velger en lettvegg. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene?


Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her. En nesten usynlig hylle virker ikke ruvende og stjeler ikke plass og oppmerksomhet. Hverdagsprodukter med fin emballasje egner seg godt på hylleplass!


Synnøve Skarbø har bodd på kvadratmeter. Her er hennes beste tips til å innrede på liten plass! Reoler, hyller i forskjellige utforminger og kurvsett - MAXBO har alt du trenger til hjemmet ditt. Baderomsskap til ethvert behov. Vi i MegaFlis har et enormt utvalg av produkter til ditt bad og til VVS.


Hos oss finner du garantert et produkt du ønsker deg – til en hyggelig pris. Om du skal bygge nytt, eller renovere et gammelt bad , er det viktig å finne en løsning som passer til ditt bad og dine behov. VikingBad har uttallige løsninger for store og små baderom og gir deg muligheten til å bygge ditt drømmebad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg