søndag 2. november 2014

Gjøco maling priser

Gjøco maling priser

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Sammenlign pris på Gjøco maling.


Gjøco maling priser

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Les tester og omtaler før du kjøper. Er fortsatt så forbanna at jeg ikke har orket å stramme opp dama, men jeg må jo fortelle henne at hun ikke må anbefale drittmaling fremfor god maling.


Jeg driter i prisen da det ikke er noe tema, men å måtte male tre strøk fremfor ett er et stort tema. Er ikke så gøy å male spisestue. Moral: Gjøco og faghandel suger! Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom.


Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Herregård Maximal utendørsmaling fra Gjøco er en emulsjonsmaling basert på ren akryl og vanntynnbar alkyd. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein.


Kjøp på nett eller i butikk. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Ta sjansen på maling ! Tidligere malte flater vaskes med Gjøco Interiørrens eller salmiakkoppløsning.


Hos Bengts Arendal får du både kvalitet og gode priser. Vi har gulv, maling , hagemøbler, garderobe, skyvedører, laminat, parkett og mye mer! Egner seg ikke til bruk på singel- og papptak, og til visse typer eternitt (super, flat).


Gjøco Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f eks sot, nikotin og andre fargestoffer. Gjøco Takdekk har god værbestandighet og forlenger levetiden på taket med mange år. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Kan brukes på de fleste underlag som ubehandlet tre som skal ferdigmales med dekkende maling.


Også velegnet til panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipspla. Gjøco Oljemaling er en værbestandig impregnerende maling med lang holdbarhet for utvendig treverk. Den er svært vannavvisende og har den beste værbestandighet samtidig som den beskytter treet totalt mot UV-bestråling og er tilsatt sopp- og algedreper.


Kom gjerne innom og slå av en prat, eller ring oss hvis du har spørsmål. Strøk på ubehandlet vegg dekker mpr. Prisen på liter linoljemaling er høyere enn prisen på liter moderne maling , men linoljemaling dekker ca 2-­‐ganger så mye pr. Så sluttsummen går egentlig i linoljemalingens favør! Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang.


Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg