torsdag 20. november 2014

Jotun grå

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Trenger du hjelp til å finne riktig farge,. Ren og lekker i uttrykket.


Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.


Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg.


Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Se hele hjemmet hennes her!


Jotun grå

Dette er en svært populær mørkere grå tone. De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med en prøveboks eller to. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. VAKRE OG TIDLØSE FARGER SOM VARER Huset er din viktigste eiendel. Oppleves som klassisk grå. Alle hoved- og staffasjefargene er trygge og flotte JOTUN -farger som er nøye utvalgt av fargeeksperten hos JOTUN Farge­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper. Grå er blevet enormt populært de sidste par år, og har erstattet mange æggehvide vægge i de danske hjem – og det kan vi godt forstå!


Jotun grå

For grå har den unikke egenskab, at den ser flot ud sammen med næsten alle farver. Både fra de svage rosa toner til lækre lilla aubergine toner. Kommer i seks farger, men bare hvit og grå er egnet for aluminiumskrog. Jotuns bedste grå farver.


God etterskylling med kaldt vann. BRUKSMÅTE: Rør ekstra godt opp til malingen får en jevn konsistens. Selvpolerende JOTUN NONSTOP II. Meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen.


Brukes på alle fartsområder. Bruksområde: For alle typer båter som ønsker et veldig godt resultat. Bare fargene hvit og grå kan brukes på aluminiumsskrog. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset. Velg riktig farge til ditt hus 07.


Her får den grå veggen spille hovedrollen, mens staffasje-. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg