torsdag 6. november 2014

Store krus

Rabatt Denne Måneden! Velg fra hundrevis av maler. Tilpass på få minutter. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Origo Krus med Håndtak.


Brødsmulesti Store norske leksikon Mat og drikke Hus og hjem Bestikk og dekketøy Servise er et sett av tallerkener, fat, asjetter, glass og annet utstyr til oppdekning på et bord under et måltid. Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak. Finn favoritten din blant de mange koppene og krusene våre. Vårt store caffe latte krus i fantastisk design, gjør kaffenytelsen til noe helt annet. Kjegleformen og bilde i panoramaformat, setter motivet i fokus.


Ideelt om morgenen, til hverdag eller når det skal slappes av - caffe latte kruset er din faste partner med en personlig vri.

Ekstra stort krus fra John Deere med teksten Nothing runs like a Deere på utisden, og logoen på innsiden av koppen. Kruset tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, og rommer 5ml som gjør den til det perfekte kaffekrus eller tekopp. Vores krus er funktionelle til varme drikke, så du ikke brænder fingrene, uanset om det er et krus med og uden hank, eller det er kopper med blomster der sætte kulør på hverdagen.


Find det krus eller den kop, som passer til dig og fyld det med god kaffe, te eller varm kakao. Du finder kaffekopper i forskellige design, med og uden hank. Forkæl dig selv med det bedste krus , termokrus eller en ny yndlings kop til din favoritdrik. Imerco har mange krus og kopper fra alle de populære mærker.


Eva Solo Ølglass - Store liter og Små liter. Braun Stavmikser – Kraftig Stavmikser fra Braun. Skagerak Skjærebrett – Rustikke Skjærebrett i Teak.


Uvanlig Store krus uden hank 250ml – clibklap BW-– 9x 8~ via: clibklap. Store Krus matlaging mange som du en svært fullføre Store Krus. Stilige keramikk kopper og krus i nordisk stil og høg kvalitet fra Pentik.


Tilbud Pentik Fauna Krus Jänis 24-12-Tilbud. Hos oss får du krus i god kvalitet i materialene porselen og tinn. På krusene kan du få ditt eget motiv.


Derfor passer krusene godt som premier til ulike konkurranser og arrangementer. Våre tinnkrus passer også perfekt som firmagaver og gaver til ansatte i en bedrift.

Vi feirer jubileum med disse lekre store koppene med fat under i kult leopardmønster. Den store størrelsen gjør at den er super å holde rundt når du skal finne deg til rette i stolen eller sofaen. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter krus med tekst eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg