fredag 28. november 2014

Bambus rullegardin jysk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Die große LIDL-Produktwelt im Online-Shop.


JYSK Norge samlede varesortiment. Rullegardin bambus BYRE 140x1gr. Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende.


Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. I JYSK finder du altid et godt tilbud på rullegardiner.


Bambus rullegardin i fin brun bambus. En meget vakker og elegant gardin. Fine tynne pinner er vevet sammen med en gylden brun tråd. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt.


Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. De er lettere transparente, men giver en god afskærmning for sollys.


Bambus rullegardin jysk

Hvert rullegardin er forsynet med et auto-lock system, som giver en let op- og nedrulning. Laves også på specialmål. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Se vores videoguide, der trin for trin viser, hvordan du sætter rullegardiner op. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her. Disse persiennene i bambus er både holdbare og økovennlige. Lar deg styre lysinnslippet.


Elegante bambus rullegardiner skaber et let og behageligt udtryk. Etter mål, smale, el. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Besøg IKEA, og se vores billige og veldesignede persienner.


Vi har alt fra mørklægningsgardiner til rullegardiner og persienner i mange farver og stilarter. Både bambus - og rispapirgardiner er nemme at afkorte i bredden bare brug en saks og en lille sav til rundstokken men husk: Lige meget i begge sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg