mandag 24. november 2014

Serveringsfat aluminium

Stort utvalg til servering. Kjøp serveringsfat her! Lekkert kakefat til feks cupcakes. Med disse engangsfatene på bordet øker feststemningen samtidig som du slipper altfor mye oppvask.


Perfekte å bruke ved litt større sammenkomster!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Vi har oppdatert thanke. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden. Her finner du forskjellige serveringsfat og serveringsbrett i stål, aluminium og porselen.


Här har vi serveringfat av aluminium som skaldjursfat i olika mått men som även kommer från olika tillverkare. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Serveringsfat aluminium.


Stilig og elegant brett i aluminium som kan brukes til både servering og dekorasjon.

Brettet har en stilren look, og det passer spesielt godt til BBQ-fest! Du kan dessuten bruke aluminiumsbrettet som langpanne! Brett Aluminium leveres enkeltvis, er laget av aluminium og måler x 2x cm. Materiale: aluminium Mål: x 2x cm.


Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Aluminium Kakefat og serveringsfat. Sammenlign tilbud på Kakefat og serveringsfat fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og kjøpsguider før du bestiller Aluminium. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


I vårt brede cateringsortiment inngår det ovale serveringsfat i aluminium. Fatene tåler ovnsvarme og dypfrysing. Praktiskt rektangulärt serveringsfat i aluminium som passar till allt som har att göra med mat och fest. Det går att duka upp vilken mat som helst på serveringsfaten oavsett vad det är för sorts tillställning.


Fat som dessa är mycket populära att använda under grillfester till att lägga upp grillspetten eller köttbitarna på. Visar produkter på sidor Toppen av. Skalldyrfat av aluminium.


Kompletter gjerne med stativ for å få til en ekte skalldyrplatå! Med Natur-serien fra Europris kan du med god. SOFIES VILLA NETSHOP.

Hos oss handler du sikkert og trygt med Klarna. Ovale serveringsfat i aluminium , perfekt til selskapet ditt! Agnelli Aluminium kjeler med belegg Skafte kasserolle. Et stabilt og elegant serveringsfat i sort plast, perfekt for eksponering ved buffe.


Stablebare fat når du bruker tilhørende transpa rente lokk. Produsert av gjenvunnet PET. Duka upp den läckra jul-, nyårs-, midsommar-, påsk-, eller födelsedagsmaten på tjusiga, ovala serveringsfat som glänser i silver! Med dessa engångsfat på bordet höjs feststämningen samtidigt som du slipper allt för mycket disk. Perfekta att använda vid lite större sammankomster!


Papstar står för kvalité. De är kända för sina fina färger,hem,silver,teman.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg