torsdag 13. november 2014

Interiør trend

Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!

Grått, sennep, gult, bruntoner og naturmaterialer er en sterk interiørtrend. Harlequin har kommet med en serie tapeter i gråtoner med både i organiske og geometriske former. Trenden med å tapetsere kun en vegg er snudd og nå skal alle veggene tapetseres.


Du trenger ikke velge sterke farger og store mønstre. Vi har et ønske om å fortelle historier og skape stemninger. Tendensen nå er at det skal være så personlig som mulig: finn din stil!


Aina Sollie Steen til Dinside.

Der fant vi et bad fylt med mose og grønne blader, et bord. Har du også fått øynene opp for grønnfargen i interiøret? Og de har en nyanse til alle stiler! Våre interiørtrender følger årets sesonger.


Høstens interiørtrend er Cosy Concrete. Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media. Hvis du ønsker et varig interiør , må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men. Byen pulserte i sola og var full av inspirerende utstillinger, fargerike mennesker og deilige interiørtrender.


Vi svinset rundt på masse eventer og jaktet på siste skrik og tendenser i interiørverdenen. Materialer er en viktig del av interiøret fremover, ifølge Kirsten Visdal, kurator for Oslo Design Fairs tendensutstilling – både de trygge og varige, og de som. Skriv inn e-post adressen din for å følge bloggen min og motta e-post med de nye innleggene.


Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere. Annonse Jeg er så glad! For aldri før har det vært så lov å gjøre som man vil, som det er akkurat nå!


I årevis har jeg laget trendrapporter og alltid skrevet.

Nå begynner årets nye trender å komme frem for allmenheten da både Oslo Design Fair og Stockholm messen er gått av stabelen. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Hjemmet reflekterer den vi er, og vi søker mer og mer etter den gode hotellfølelsen hvor vi. Hagemøblene du kjøper hos Verket Interiør skal du skal ha i mange år.


Ved å legge til interiør i sesongens trendfarger, får du ett nytt uttrykk hvert år. Pudderfarger er også stort i interiørverden akkurat nå, og vi elsker elementer av pudderrosa! Si bonjour til denne rosa drømmestolen med myke kanter og stramme ben, helt perfekt å lounge i gjennom høsten, eller hva med et sidebord i rosa speil?


Nøytrale, sobre nyanser og fokus på materialbruk, er viktige interiørtendenser i tiden som kommer. Hva er viktig å tenke på når du innreder entreen? Entreen er som regel det minste rommet i huset, og derfor er det viktig å planlegge dette rommet. Fargene er tilbake for fullt, som de fleste har fått med seg. Vi vil også bruke mer farger enn tidligere.


Hvilke farger, og hvordan bruker vi dem? Calm House Calm House er mer vinterlig både i farger og tekstiler enn Country. Er du opptatt av hva som er nytt og moderne, eller holder du deg kanskje til tidløse klassikere, som aldri går av moten? Det kan være en god idé, for trendene.


I fredagspraten har jeg møtt Hildegunn Karen Tofting. Hildegunn har bakgrunn fra finansbransjen og har blant annet studert sosiologi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg