torsdag 13. november 2014

Dörrhandtag bauhaus

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Dags att byta handtag på din innerdörr?


Byta dörrhandtag är ett enkelt sätt att ändra utseendet på dörren.

Hos BAUHAUS hittar du mängder med handtag i olika utföranden och färger. Ett nytt handtag kan vara en prisvärd och enkel lösning för att fräscha upp din innerdörr. Klassiskt låsbeslag för toalettdörren!


Beslag för WC av mässing. Montera det i dörren till toaletten och matcha det med ett dörrhandtag i borstad aluminium. Stilrena handtag för ett lite mer diskret utseende som passar bra till de nya och moderna husen.


Fel dörrhandtag på entrédörren kan skämma ett helt hus. Rätt handtag till rätt dörr är som fälgarna på en bil eller skorna till aftonklänningen.

Från funktion till design – idag är handtagen en del av inredningen. Vi hjälper dig att hitta rätt. Här hittar ni vårt stora sortiment inom dörrhandtag för innerdörr och ytterdörrar. Här finns dörrhandtag i mässing, krom och antika med flera! Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Vi har vad du letar efter då vi erbjuder ett stort sortiment av dörrhandtag som kommer att passa dig. Det perfekta dörrhandtaget När du vill förändra utseendet på en dörr, men inte är redo att byta ut hela dörren, kan ett byte av dörrhandtag vara ett alternativ. Dörrhandtag i gammaldags stil. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr.


Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt att ta i och vara av en kvalitet som består under lång tid. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilrena dörrtrycken och dörrhandtag i gammaldags stil. Gedigna kvalitetsprodukter för både små och stora byggprojekt.


Förmånliga priser både online och i butik. Adwise Mediabyrå är en ledande aktör inom Digital Marknadsföring. Vi är digitala rebeller. Passar era dörrhandtag i ny furudörr?

Laga förstört dörrhandtag ? Vi har riktigt gamla dörrar med handtag som sitter dåligt. Vi har tänkt att köpa nya handtag men en av orsakerna till att handtagen sitter dåligt är att träet som handtaget ska skr. Kombinera gamla dörrhandtag med nya? Ska du köpa dörrhandtag för att du ska göra en större renovering kan du även nyttja vår gratistjänst projektplanerare, där du får hjälp av kunnig personal att bolla idéer och planer för din renovering. Kom ihåg att även små detaljer, som ett dörrhandtag , kan göra stor skillnad för känslan i ditt hem.


Monteras med genomgående skruv M för dörrtj. På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment av ytterdörrshandtag, ytterdörrsbeslag och behörssatser från välkända varumärken som t. Vi har bland annat dörrhandtag , dörrstängare, dörrbeslag, låshus och cylindrar. Handtag i många olika prisklasser och i många olika utföranden – kom och välj! Handtaget tillverkas i mässing och finns i obehandlat eller förnicklat utförande.


Detta och våra andra modernistiska dörrhandtag passar utmärkt för ytterdörrar i moderna hus eller funkishus. Läs mer om Bauhaus på Bauhaus -arkivets. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg