tirsdag 11. november 2014

Feiebrett design

Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av koster og feiebrett. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Nå har Jordan lansert et sammenleggbart sett, i moderne design. Du kan enkelt vippe opp brettet og for eksempel plassere settet mellom kjøleskapet og kjøkkenbenken hvis du har en glippe der.


Da har du det alltid i nærheten.

Det følger også med en krok som dør det enda enklere å henge det opp hvor du vil, sier Grøtte i en pressemelding. Hold trappen ren med en klassisk piassavakost. Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement til støvsugeren, så slipper du dra den frem for hver minste smule eller sandkorn. Vi har en hel del å velge mellom når du er på jakt etter feiekoster, feiebrett , praktiske feiesett og lignende. Aluminium skaft med soft rubber håndtak og stål plate på brettet.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave. Normann feiebrett og kost Feiebrettet og kosten fra Normann Copenhagen har et funksjonelt og estetisk uttrykk i en fargerik design som gjør rengjøringen litt morsommere!

Velg mellom en rekke forskjellige farger. Når man først må ta jobben med å feie, er det greit at utstyret er helt og pent. Sjekk ut våre feiebrett på Nordiske Hjem. Vi kjenner vel alle til problemet når man nettopp er ferdig å støvsuge, og det kommer smuler på gulvet igjen med en gang. Kärchers elektriske feiekost er ideell for rask støvsuging, og den er lettere å ta frem enn støvsugeren.


Med et kompakt design kan en elektrisk feiekost oppbevares lett tilgjengelig slik at den alltid er klar til bruk. Normann Copenhagen er et dansk designselskap med visjon å lage orginale, kule og iøynefallende produkter på en enkel og moderne måte. Eller med andre or å utfordre konvensjonell tenkning og gjøre det ordinære ekstraordinært gjennom stor og nyskapende design. Design som tåler tidens tann.


Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Enkel design , laget i et fleksibelt tynt materiale, som gjør at det er enlelt å feie alt slags støv opp på den.


Brukes blandt annet til å feie smuler fra bordet, og kan enkelt henges på veggen. Ting hjelper med søppelbøtter og annet rengjøringutstyr til kjøkken-rengjøringen. Se lagerbeholdning i butikk Pr.

Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Med sin høye, buede form og sofistikerte konturer er Cane et lekkert sett med kost og feiebrett designet av den norske designduoen Gridy, som består av Wilhelm Grieg Teisner og Lars Olav Dybdal. Utgangspunktet er et pulverlakkert stålstøvpanel laget med en jevn forkant som holder nær kontakt med gulvet. Det var så vellykket at det eksisterer den dag i dag. Nå, som da, lages hver børste for hånd av synssvekkede mennesker.


Alle børstene er av eksklusiv design og naturmaterialer. Vipp 2Kost og feiebrett består av et søppelbrett i solid aluminium, og en kost med et grep i massivt rustfritt stål og detaljer i myk gummi. Søppelbrettet og kosten kan henges opp med en integrert gummistropp. Hos keiserne ankommer det ofte nye produkter.


Se hva slags nyheter vi har denne uken! Hjem Butikk Boligutstyr Kost og feiebrett VIPP274.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg