onsdag 12. november 2014

Gardinoppheng tak

Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA. Det er veldig lekkert å montere gardinene i taket spesielt når det er liten avstand mellom vindu og tak.


Da brukes ofte en gardin skinne. Hos oss finner du alt du trenger for å få gardinene til å henge perfekt og ta seg godt ut.

Velg etter dine behov. Når du har gjort unna valg av gardiner er det mye lekkert og praktisk gardintilbehør å velge mellom som letter opphenging av gardiner. Endestykker i flott design gir det lille ekstra for flotte gardiner, samtidig som de hindrer gardinene fra å gli av stangen.


Se vårt store utvalg innen alle typer gardinstenger, gardinskinner og gardinoppheng. Her finner du en oversikt der du kan gå inn og se nærmere på de forskjellige typer gardinstenger som kan passe i ditt interiør. Fra Italia kan vi nå tilby gardinskinner i nye og spennende design med buete former og veggbeslag som står frem som noe av det ypperste innen moderne gardinoppheng. Dette er en virkelig eksklusiv serie som vil være et blikkfang og et designelement i ethvert interiør.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng , liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner.

Alle produktene lages måltilpasset etter kundens spesielle behov, og selges gjennom forhandlere i hele Norge. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Nå er det lov å leke seg mer med farger, og kombinasjonene er mange. Den kjølige skandinaviske stilen beveger seg mer mot glade og varme fargetoner. Noen har allerede hoppet på fargetrenden og malt om vegger og tak , men man kan fint innlemme noen av fargene i et typisk skandinavisk hjem for å skape en lunere stemning.


Noen steder passer det imidlertid ikke med gardiner, som i moderne blokker med glass fra tak til gulv. Når alle veggene nesten bare er glass må man trekke for hele tiden. Da er det bedre med en teknisk løsning som persienner, plisségardiner, eller rullgardiner sammen med dekorgardin, sier Almøy. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Diverse foto rammer tilbud antall skapelsen.


Begynner med tre, billig glass, til stål. Effekten av et gardinoppheng er at gardinen henger rett, men du kan også skape rynker ved å dra tekstilen sammen. På ferdigsydde gardiner finnes det i blant to parallelle løpeganger. Gardinoppheng Tak eller din smak.


Målbestilte til både tak og vegg.

Designet med tanke på sikkerhet. Større vinduer med mindre listverk gjør at det har blitt vanligere å feste gardinen oppe ved taket, og ha gardiner fra tak til gulv, sier butikksjefen. ENDEN: Endestykkene har mye å si for gardinstangens uttrykk. Disse heter patron og press og er fra Princess.


Hva skal jeg tenke på når jeg vil kjøpe en ny gardinstang og måler mitt vindu? En enkel regel å forholde seg til er å plassere gardinstangen. Det er deilig å få litt fornyelse av interiøret med jevne mellomrom, og det trenger ikke være de store grepene som må.


Jerrhag fra tekstilleverandøren Green Apple, mener at forskjellig gardinoppheng gir ulikt uttrykk. Maljer gir et strammere uttrykk, mens gardiner med ferdigsydde hipper gir myke og staselige gardiner og er veldig vakkert, sier hun. Til tykke og stive stoffer er ofte maljer et godt valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg