torsdag 20. november 2014

Beis fargekart

Beis fargekart

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket.


Blandes i de aller fleste farger. Tjæralin beis får du også i en matt variant. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Beis - en levende overflate.


Beis fargekart

Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig. Fargekart for levende panel.


Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Påfør beisen med en klut, f. Liberon Universalklut. Tørk deretter godt med en ren, tørr klut i fiberretningen for å fjerne overskuddsfarge og få en jevn innfarging.


Beis fargekart

Vær oppmerksom på at beisen tørker fort, så det er lurt å arbeide på små felt av gangen. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.


Beis fargekart

Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Treverkets glød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis.


Til både moderne og tradisjonelle hjem kan du velge dette med stor trygghet. Ekstra lekkert er det når en setter det hele sammen med en rustikk mur i skifer eller glatt murvegg. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg