fredag 14. november 2014

Plante kasse

Sjekk ut Hagekasser I Tre. Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Komplettere med lokk, sneglekant og fiberduk for å gi plantene dine best mulig forutsetninger. Jo visst kan du dyrke på balkongen! Plantekasse på balkong eller terrasse.


Størrelsen er selvsagt begrenset, men med den lille plantekassen får man plass til både dyrking og en liten sittegruppe på de fleste balkonger.

Leie i vest og øst er kanskje det mest ideelle, med halve dagen sol og halve dagen skygge. Rund plantekasse av tynt, sort metall. Plasser den hvor du vil. Den har bein som stikkes ned i jorden. Høyde over bakken: 1cm.


Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Espalier og plantekasser her.

Bygg din egen plantekasse ! Kombinert med ytterligere tre sider (velg mellom 56x2 76xeller 116xcm). Laget av ubehandlet tre og metall. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling. Blomsterkasseriet tilbyr blomsterkasser, plantepotter. En plantekasse er ideel, når pladsen er trang eller når haven ønskes opdelt.


Brug en plantekasse på altanen eller i haven. Bue til å bruke sammen med fiberduk for å beskytte planter mot skadedyr eller frostangrep. Kan også brukes med plastdekke som drivhus. Køb plantekasser på hjul og plantekasser i træ online på XL-BYG Webshop. BEDD plantekasser og høybed i stål, kan enkelt kan settes sammen på spennende måter.


Egnet for balkong, terrasse og hage. Norsk design og produksjon - og 10. Det finnes mange gode grunner til å få en plantekasse (eller flere) i hagen. Det gir en tidligere start på hagesesongen, du kan dyrke alt fra urter til stauder, det er godt for ryggen – og uansett om du velger en plantekasse i tre, stål eller plast så vil det pryde hagen. PLANTEKASSE - EIK - HUBSCH.


REALE er produsert i Frankrike av Pro Urba. DANSK DESIGN I ALLER BESTE KVALITET.

Super lekker plantekasse i eik fra danske Hübsch. Bruk den til oppbevaring av bøker og magasiner eller til grønne planter. Denne plantekassen gjør noe ekstra ved et rom og er utrolig dekorativ.


Vi har utviklet og produserer flere typer plantekasser, bla. Vårt hovedprodukt er en plantekasse for nedfelling i jord. Kassen er selvdrenerede, og utnytter regnvann og vanningsvann maksimalt. Produktet er spesielt velegnet til gravsteder og beplantningsområder med sporadisk stell og vanning. For en drøm av en plantekasse ! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter) under.


Fås kjøpt blant annet her. Vil du ha det enkelt, er dette opphøyde bedet fra Plantasjen både billig og funksjonelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg