mandag 3. november 2014

Smartpanel dekorplate

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Panelen monteres direkte på.


Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk. De beskytter mot søl, flekker og varme og er lette å rengjøre. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss. En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst. Trenger du hjelp til å frakte varene dine?


Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Overflaten har en vakker struktur med tydelig penselstrøk som gir panelen en flott uttrykk. Veggpanelen monteres direkte utenpå eksisterende vegg og er derfor meget velegnet til renovering. Platene leveres med et nytt klikksystem som gjør monteringen ennå enklere, og gir deg et flott og moderne rom på rekordtid.


Smartpanel dekorplate

Dette er en flott ferdigmalt panel med en pen og glatt overflate. Den glatte overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Dempet Blå er forsiktig blå, den ser med første øyekast grå ut. Når du får den i hele rommet og gjerne sammen med hvitt listverk, tak og vinduer vil du oppleve.


Se også Designstudio. Bildene skal kun brukes til RBI sine merkevarer og kun til det merkenavnet. Med et klassisk og tidløst design i en dus fargetone, står platene godt til de fleste typer interiør. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Veggplatene har en nydelig naturlig.


Smartpanel dekorplate

Disse huntonittplatene ( smartpanel ) går snart av moten slik de gjorde på 70-tallet. Jeg hater smartpanel. Han skriver at produktet er en dekorplate. Dekorplate Til renovering.


Med andre ord noe som er beregnet for å legges utenpå eksisterende vegg sånn at man slipper å liste på nytt osv hvis man ikke er så kresen på det. Om ts velger å bruke platene som vanlige veggplater rett på stenderverk får stå for hans regning. Vi lanserte tjenesten i april og har fått mange gode henvendelser og positive tilbakemeldinger fra både butikker og forbrukere.


Smartpanel dekorplate

Butikkene har normalt flere prøver i butikken, men kanskje ikke på hele sortimentet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg