tirsdag 11. november 2014

Oljedekkbeis

På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn beste oljedekkbeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!

DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Tilsatt sopphindrende midler.


Drygolin Oljedekkbeis er lett å påføre og sørger for at treverket får en avdempet trestruktur.

En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Oljedekkbeisen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite.


Moderne vannavvisende teknologi. Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. Vi selger kun hvit maling på nett. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis.


Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. Det svenske forsikringsselskapet Folksam har testet malingstyper over to år.


Målet har vært å teste kvaliteten på produktene, slik at forbrukerne. Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male. Jotun - Drygolin Pluss Oljedekkbeis L. Jeg har selv valgt dette produktet til mitt hus. Butinox oljedekkbeis kan du trygt bruke.


Men påregn et hyppigere vedlikeholdsintervall med dekkbeis enn med maling. Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis.

Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg