torsdag 27. november 2014

Alpina ecl

Alpina ecl

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde. Praktisk, Trygt, Raskt.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Lettere og svært presise. Det unike snøresystemet sikrer perfekt passform til foten din. Til trening og konkurranser for de aktive. Les tester og omtaler før du kjøper.


Kundene våre, som for en stor del er aktive utøvere, krever mye av oss. Dette gjør ECL PRO maraton til en unik støvel for de virkelig lange rennene som Vasaloppet, Birken og Marcialonga. Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp. Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser.


Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr. Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt. Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell. Sidestøttene i carbon gir økt stabilitet under lange skirenn og avlaster muskulaturen ved mye staking og slingrete spor. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse.


Et unikt snøresystem sikrer perfekt passform til foten. Hæl-konstruksjonen gir meget god kraftoverføring og skifølelse. Støvelen har mange av de samme elementene som klassikeren ECL , men har bedre støtte i ankelpartiet samt ekstra filt-innlegg som gir økt varme.


Alpina ecl

Alpina har alltid laget gode skistøvler. Carbon hælkappen og bindsålen er støpt i ett stykke. Høyere innesko slik at den sitter godt rundt foten. Sitter tight rundt foten for de som kjenner de vanlige ECL -kvalitetene.


Mit unserem Preisvergleich sparen! Thinsulate isolasjon gir en varm og meget komfortabel sko. Racing lissesystem gir optimal og presis passform.


Polstring på de rette stedene, glimrende passform og perfekt hælgrep. ECL Pro WC er også stivet av på de rette stedene, for bedre støtte og stabilitet. Ny 3D mellomsåle, for bedre vridningsstivhet.


Designet for racing på elitenivå og for å gjøre ditt skiløp enda raskere. Hælkappe i plast, med tre forskjellige tykkelser. Vekten ligger på kun 3gram. Klassiske langrenn skisko. Vår råeste klassiske støvel er blitt enda bedre, med blant annet en nyutviklet innersko som sitter jevnere og tettere på foten, noe som gir enda bedre følelse med ski og underlag.


Alpina ecl

G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg