fredag 21. november 2014

Glassbord stue

La deg inspirere av vårt utvalg av glassbord i mange ulike fasonger. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk! Stilfulle designede bord.


Det riktige stuebordet er et dekorativt møbel komplimenterer sofaen din. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.

Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. Her finner du et stort utvalg av stuebord med god kvalitet. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Med et velutvalgt sofabord kan du skape en lun og hjemmekoselig atmosfære i stuen. Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her.


Hos oss kan du også velge mellom en rekke ulike materialer. Vi har også glassbord , trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg.

Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Se hele utvalget på IKEA. Vi har stuebord og salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Sofabordet samler familien!


Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. Se vårt utvalg av sofabord i spennende design.


Er du på jakt etter en ny sofa, har vi et stort utvalg av sofaer i forskjellige materialer og farger uten at det går utover design og komfort. Du finner dessuten sofaer i mange forskjellige størrelser, så du kan enkelt finne en som passer inn i din stue. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. Våre eksperter hjelper deg å velge riktige produkter. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre møbelbutikker! Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg.


Vi har sofabord som er lett å plassere og kombinere med andre møbler. Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue. Glassbord blir stadig mer populært, som er den sanne essensen av eleganse. De presenterte modellene på nettstedet Selly Home -butikken vil perfekt matche både interiøret innredet i en klassisk og moderne stil.


Hos oss får du sofabord i både klassisk og moderne design. Moderne bord til din stue. Vårt tilbud består av mange ulike salongbord slik at hver kunde kan finne noe for seg selv. Vi svarer på alle behov og har noe til enhver smak. Derfor finner du hos oss både bord som er enkle i formen og bord i moderne design som tilsvarer de aktuelle interiørtrendene.


Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få rabattkode som gir deg rabatt på din neste handel i Emøbler. Kjøkken og bad har de største utgiftene, mens stuen oftest er oppussing av overflate. Her spiller detaljene en stor rolle.


Glassbord gir deg en moderne og elegant stue , og passer med dagens moderne stil. Hvorfor skal vi ha glassbord ? Barn som løper rundt med fettete fingre og som slår. Den tredje veldig viktig for alle er rengjøringen enkelt. Bare litt væske og et stykke rent klut, slik at bordet alltid er skinnende rent.


De vil bringe overraskende eleganse til noe sted. Tøft glassbord med utslående plate. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Dette salongbordet er det perfekte alternativet for små leiligheter eller hvor rommet er litt begrenset. Det moderne designet gjør dette bordet til et elegant tillegg i din stue eller soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg