onsdag 12. november 2014

Sofabord 60x60

På utkikk etter et nytt sofabord? Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se hele utvalget av bord på skeidar. Finn det nærmest deg her. Sofabord til lave priser.

Kjøp sofabord 60xhos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Se utvalget vårt her.


Når øyelokkene blir tunge og du trenger en liten blun kan du slenge avisen på sofabordet, slik at den er lett tilgjengelig når du våkner igjen. Mange sofabord fungerer også som hjørnebord. Denne serien er et moderne tillegg til resten av WoodStory-serien.


WoodStory SQ sofabord fåes i flere størrelser og du kan velge mellom ramme i industristål eller sortlakkert stål. Fx er den aktuelle højde på billedet ligner det en normal højde sofabord.

Como sofabord 60xmellom. Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen. Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Les retningslinjene for bruk av personopplysninger. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter.


Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede stuebord.


Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Antall: Ikke tilgjengelig for nettkjøp.


Du kan velge et enkelt stuebord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og bøker. Risør sofabord med bordplate i resirkulert gran. Platen er voksbehandlet.

Midtown sofabord - 60x- Sort eik. Bordplaten har parkettmønster og understell i hvitlakkert stål. Tidløst, moderne og minimalistisk sofabord i svart stål med sort eikeplate.


Skip to the end of the images gallery. Tøft og rustikt Old Amsterdam sidebord produsert av resirkulert eik med et stilig og minimalistisk understell i jern. Hvert enkelt bord vil være helt unikt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg