mandag 23. september 2019

Vinställ

Vinställ

Våra vinställ rymmer allt från till 1vinflaskor. Vårt mest populära vinställ är RTA:s påbyggnadsbara vinställ , vilket finns i olika storlekar. Spana gärna in vårt sortiment för att hitta det vinställ som faller dig i smaken, kanske föredrar du ett modernt vågformat vinställ , eller ett i en mer klassisk design i trä.


Vinställ

Ditt favoritvin är inte bara till för att drickas, det ska naturligtvis också visas upp! I ett vinställ i trä kan du både förvara dina viner, men också årets skörd av egenkokad saft. Utforska vårt utbud och hitta det som lyfter passar ditt kök bäst. Vi har ett stort utbud av vinställ till väggen eller golvet i olika färger och material – allt till bästa pris!


Kanske söker du inredning till din vinkällare eller bara ett snyggt vinställ i trä att ha i köket eller kanske vardagsrummet. Med allt från till 1flaskor så finns flertalet alternativ i olika storlekar, material och färgern. Vi är övertygade om att du hittar vad du söker här.


Basmodul till vinstället från Zack. Med denna kan du börja bygga ditt vinställ och expandera i sidled med påbyggnadsmodulerna från Zack som du hittar. För varje ny våning i höjd som byggs ut behövs minst en av dessa moduler. Dessa vinställ är idealiska att stapla ovanpå varandra.


På vis får du ett trevligt vinställ i en kombination och storlek som passar dig. När det gäller metall vinställ har vi också flera alternativ. Hörnvinstället Sesto är vi särskilt stolta över, eftersom det är ett smart sätt att utnyttja ett hörn på. Ett fint vinställ höjer mysfaktorn i hemmet, det blir en intressant inredningsdetalj och är dessutom ett praktiskt sätt att förvara och visa upp sina favoritviner. Välj mellan ett mindre ställ med fyra fack för flaskor eller en större variant, det finns vinställ som har plats för allt från 1 2 ända upp till vinflaskor.


Vinställ

Goda viner kräver snygg förvaring! Annons ovinställ på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler, heminredning, barnprodukter, elektronik, sportutrustning med mera. Finns att köpa här (reklamlänk via Adtraction). Det stora Traditional Wine Rack i trä med plats för flaskor går att byggas på ytterligare.


Hej, ny här, tänkte jag skulle få lite ideér, tänkte jag skulle bygga ett vägghängt vinställ , tänkte ta en planka typ som bakstycke, sen ha rör på snedden att ha flaskor i, men tips på rör vill jag ha, dom ska ju vara på snedden så det måste ju vara något stopp i botten så dom inte ramlar ut flas. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Vinställ i svart metall. Billiga vinställ online.


Fler än olika vinställ med snabb leverans, fri frakt över 9kr och öppet köp. Klicka in på Smarthem. I våra varuhus hittar du småmöbler som är funktionella, enkla att flytta och tar lite plats. Köp vinställ hos oss idag! Se hela vårt utbud av småbor hyllor och sittmöbler!


En samling fina viner i ett tjusigt vinställ kan vara konversationsstartaren du behöver nästa gång du har en het dejt där hemma. Glasburkar, knivblock, vinställ och brödboxar från varumärken som Åhléns, La Creuset, Eva Solo och Bormioli Rocco. Rusta - Mycket för pengarna.


Skapa ett trivsamt och personligt hem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg