torsdag 12. september 2019

Skittentøyskurv vipp

Vipp skittentøyskurv er en praktisk løsning for sortering av skittentøy og er ideell for baderommet eller soverommet. Det perforerte lokket gir god luftsirkulasjon, og innerposen, som kan vaskes i vaskemaskinen, er delt inn i to deler, som gjør det lettere å sortere skittentøyet. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre.


Få kontroll på klesvasken med en flott skittentøyskurv. Vi har kurver med og uten lokk i ulike størrelser slik at skittentøyet ikke trenger å ta opp mer plass enn nødvendig. Om du bor alene kan det holde med en liten kurv, mens en familie ofte vil ha bruk for en eller flere store og stødige skittentøyskurver. Vi er forhandler av danske VIPP. Den har fine avrundede former.


Lokket er av mm rustfritt stål og det er perforert med huller for å sikre luftsirkulasjon til tøyet. Denne posen kan lett tas ut av kurven for vask i maskin. Har nå i lengre tid forsøkt med andre billigere såpedispensere, men ikke noe er kvalitetsmessig mer solid enn Vipp sine synes jeg.


Skittentøyskurv vipp

Skal derfor kvitte meg med rælet og skaffe mer Vipp. Vipp 4skittentøyskurv er en praktisk løsning for sortering av skittentøy og er ideell for baderommet eller soverommet. Lokket i rustfritt stål er perforert - det samme er bunnen, dette gir god luftsirkulasjon innvendig i kurven. Skittentøyskurv, Vipp 4sort, er fremstilt i fineste kvalitet av stål og gummi.


Under kurven er det montert gummihjul for lett bevegelighet. Posen er uttagbar, og inndelt i to rom. Holger Nielsens pedalspann til danske legeklinikker har siden den gang blitt et ikon og et synonym for varemerket. Vipp drives i dag av Holgers datter ut fra prinsippet om at Vipp stadig er verktøymakere som skaper hverdagsprodukter. På Verket Interiør har vi et stort utvalg av produkter fra danske VIPP.


Skittentøyskurv vipp

Pedalbøtten, søppelspann, såpedispenser - du finner det meste til kjøkken og bad. Kurven har praktiske gummihjul under. Klikk her for å få tilsendt nyhetsbrev fra Møbelgalleriet.


Hvorfor ikke lufte skittentøyet? Med en praktisk sylinderform og et tidløst utseende, er VIPP skittentøyskurv enkel å plassere. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Skittentøyskurv vipp

Beholder i hvit, Vipp 10. Lokket av børstet rustfritt stål er perforert, noe som sikrer at skittentøyet får luftsirkulasjon. Til hovedmeny Til innhold.


Innerposen har to deler slik at skittentøyet kan sorteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg