torsdag 19. september 2019

Pynte bord med eføy

Finn laveste nettpris her. Flett eføy inn i rutenettet. Så var det bare å pynte seg og tenne lys. Og håpe jubilantene satte pris på bordpynten.


Pynte bord med eføy

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Se konkurransebidragene her. La borddekking bli en lek!


Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Et bord kan se svært lekkert ut om man planlegger nøye, og bruker god tid på forberedelsene.


Pynte bord med eføy

Det lureste er å velge ut servietter først, og deretter velge ut lys og eventuelt løper for å få alt til å matche bra. Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte festbordet med avskårne blomster. Skal du invitere til fest i nærmeste fremtid? Våre små Dalebekken glassvaser er perfekte til å ha på bordet.


De er enkle å fylle med blomster og kan plasseres på forskjellige måter. Når du skal pynte bord og lage blomsterbukett har våre to blomstereksperter sju gode råd som vil hjelpe deg godt på vei. Du behøver ikke så mange blomster og ikke så mange farger.


Pynte bord med eføy

Velg å fremheve noen få. Kjøp noen blomster i butikken som du faller for. I et fat: Du kan plante eføy i et stort fat omringet av pyntesteiner og sette den på sofabordet.


Som bordpynt: Pynt opp bordet ved å klippe av noen stengler (dette gjør planten fyldigere) og plasser dem som en bordløper, sentralt sammen med noen telysholdere. Tenk farger, tekstiler, lag på lag, blomster og levende lys, servietter og gjerne bordkort, selv om ikke festen er formell. Det er veldig hyggelig å komme til et dekket bord der vert eller vertinne tydelig har brukt tid på bordet. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten.


Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Ideell for bil og bord dekorasjon. Organza sløyfe med en hvit rose 2stk. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Det er selvsagt upraktisk å fylle hele bordet med pynt hvis du også skal ha plass til fat, men en slik borddekking passer perfekt hvis du serverer koldtbord eller tapas som står på et annet bord.


Kubbelysene er plassert rett på betongbordet. Sett frem dekketøy, servietter og blomster i en kasse og la dem få utfolde seg kreativt. Ta gjerne utgangspunkt i menyen når du skal velge pynt og blomster til bordet. Utstyr: Blå hortensia, litt eføy , en orkideblomst, hyssing, snitte kniv og tre fat på stett i ulik høyde ( med kanter).


Pynte bord med eføy

Hortensia er utgangspunktet, stikk så stilken fra orkideblomsten igjennom på toppen av hortensiaen, og til slutt putter du noen lange grener med eføy på sidene slik at de henger utenfor. Jeg har kjøpt åtte billige enkle små glasskåler på IKEA og kremhvite flytelys IKKE på IKEA. Jeg fyller skålene med vann, har tre flytelys og et rosehode eller to flytende oppi og det er alt av blomster og lyspynt.


Mellom disse skålene med vann, skal det ligge ranker med eføy , som også brudeparet har valgt til bordkort. Når sommeren er kommet er det er på tide å flytte festen utendørs. Her er noen ideer til hvordan vi enkelt kan pynte et vakkert bord med avskårne blomster til sommerfesten. Sommeren er tiden for å pynte til sommerfest ute og blomster hører selvsagt med til festbordet.


Ved enkle grep kan du få til en blomstrende og sommerlig stemning. Bli inspirert med nyttige tips og gode artikler fra Floriss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg