torsdag 12. september 2019

Tapet vinyl

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Tekstiltapet tåler ikke den samme rengjøringen som f. Denne type tapet har blitt veldig populært og med god grunn. Tapet i naturmaterialer. Vinyltapet kommer med fiberbakside, kun med noen få unntak.


Male over tapet vinyl , fiber og tekstil tapet Mange ønsker å male over gammel tapet , dette går som regel veldig fint.

Man har mange forskjellige tapet å ta hensyn til, men hovedaktørene her er vinyltapet, papirtapet og fibertapet. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Trendy og tidsriktige vegger med kalk- tapet.


Noen typer tapet skal svelle 3-minutter, men jeg har vært borti et tapet som skulle svelle minutter før montering. Det er viktig å la høydene svelle like lenge, ellers kan det bli mistilpasset med mønsteret. Forlimte tapeter skal inneholde alt lim du trenger, og hvis de fuktes etter anbefalingen skal det være nok. Fordelene ved vægbeklædning i vinyl er mange, men tapetet er særlig velegnet til vådrum og på køkken vægge, da materialet er vandskyende og resistent over for damp. Dertil er vinyl tapet nemt at sætte op og tage ned igen, hvilket er at foretrække, hvis du skulle fortryde farvevalget eller når der skal indrettes på ny.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Easy up tapet - Fiber En mer moderne tapetkvalitet som er enda enklere å henge opp ettersom at limet påføres direkte på veggen i stedet for på baksiden av tapetet. Fibertapet, også kalt non-woven tapet eller easy up tapet , har blitt veldig populært de senere årene nettopp fordi de er så enkle å henge opp. En annen fordel med fibertapet er at den tåler litt mer rengjøring enn en. Vinyl tapet er tyngre enn vanlig tapet og krever spesiell håndtering, både i forberedelse og søknad.


Attraktiv, slitesterk og praktisk, representerer vinyl en utmerket vegg-dekket alternativ i kjøkken, korridorer eller ba tradisjonelle områder med stor trafikk der flekker og fingeravtrykk tendens til å blomstre. ATLANTIC er en flott maritim tapetkolleksjon fra Eijffinger, med tradisjonelle røtter. Klassiske maritime mønstre går igjen i ulike versjoner og farger som blått.

Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. Perfekt til gulvmerking på lager og fabrikk.


Allsidige bruksområder: maskering, tetting og reparasjon. Kan sitte på over lang tid. Slitesterk og motstandsdyktig.


Vi gjør alt innen gulvbelegg, tepper, linoleum, gulvavretting og tapetsering. Vi tilbyr hovedsaklig rehabilitering av gulv fra avrivning av gammelt til levering av nye ferdigbehandlede gulv med belegg, tepper eller linoleum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg