mandag 30. september 2019

Ramme 40x40

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Disse rammene passer bilder av størrelsen 40xcm. En større ramme passer perfekt for de mest betydningsfulle minnene i ditt liv. Enten du er ute etter en enkel hvit ramme , en ramme med passepartout, en eksklusiv gullramme eller en vakker treramme, så er dette siden å lete på.


Ramme 40x40

Bla ned for å se vårt sortiment! Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Les mer år med gode tilbud. Passepartout er inkludert.


Skandinaviske røtter. Rock ramme Eg 40xcm. Stilren Sort 40xcm. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål.


For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. På samme måte regner du ut rammens høyde. Finnes i størrelsene: 40X, 40X5 40X6 50X7 60Xog 70X1Eikeramma har en litt tynnere list enn naturtre og den brune treramma. Fotoproducenter laver typisk indhold på det nøjagtige mål (400x4mm) og derfor vil vores rammer normalt passe fint. Legg ditt ferdigmalte Stretched canvas i rammen og fest det med de medfølgende skruene i de forborede hullene.


Treramme til lerret, dybde mm. Det blir et lite mellomrom mellom rammen og lerretet på noen millimeter. Hva er du redd for min venn? Jeg er redd for å vise min sårbarhet. Tenk om noen ikke liker meg og tenker rart om meg om jeg viser at ikke alt alltid er like perfekt.


Rammen kan males med hobbymaling. The document has moved here. Blomstre der du er, 40xsort ramme. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Ramme 40x40

Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Dette er med på å fremheve bildet og gir et mer ekslusivt uttrykk. Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning.


Yttermålet angir hvor stort passepartoutet er og hvor stor ramme du trenger. Innermålet angir hvor stor bildestørrelse som passer i. Ta vare på de gode minnene! Dessverre blir de fort glemt på minnebrikken eller harddisken. Bruk faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av en masse ting. Er du på udkig efter billedrammer?


Ramme 40x40

Klik her, og find et stort udvalg af rammer til billeder. Få billig fragt og hurtig levering, når du køber billedrammer på. Precision cut, flexible, easy to clean, large. UV, shock, stain and.


Wall mounting adhesives included. Støv er næsten ikke til at detektere. Odderøya, Kristiansand Øde øy. Aluminium er et godt valg, når du søger en tynd ramme af en robust og høj kvalitet.


Ramme 40x40

Set forfra af billedrammens lister mm brede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg