mandag 2. september 2019

Pynt til soverom

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove.


Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Sengeteppe fra Hay, Mega Dots, i. Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken, soverom og baderom. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Det er så deilig med et nytt, mye større soverom enn vi har hatt de siste årene. Massevis av plass til pynt og stæsj.


Utstyr og pynt til soverom.

Veggdekor, veggor klokker, vekkeklokker, memory foam puter. Alt du trenger til soverommet. Vi er kjent for vårt store utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter,. Inspirasjon til hvordan dekorere ditt soverom. Pynt for mer personlighet!


Selv om vi ikke anbefaler å fylle soverommet med støvsamlere, blir det en helt annen stemning med en liten skulptur på nattbordet, en innrammet plakat på veggen eller noen grønne planter i vinduskarmen. Derfor er det i temaet pynt til soverommet det er verdt å satse på subtile tilbehør. Fluffy, mykt teppe vil redde oss fra det opplevde støtet etter å ha våknet når føttene berører det kalde gulvet. Romantiske lys skaper en romantisk atmosfære. I hvert elegant og feminint soverom bør det ikke være et spektakulært speil.


Trenger du inspirasjon til soverommet? Få nyttig informasjon og gode tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her. Les mer og bli inspirert i dag!


I det nye tilbygget er det to soverom som barnebarna kan bruke. Det største er først og fremst blitt et jenterom, mens guttene stort sett bruker det minste. På det største hadde Bjørg og Arild bestemt seg for å sette inn familiekøyen fra deres gamle rom.

Den er jo både praktisk og behagelig. Skap et rom du trives i ved å sette sammen diverse pyntegjenstander som passer deg og ditt hjem. Følg med på nyheter som kommer inn fortløpende. Kjedelige soverom er triste!


Sprit opp soverommet med våre morsomme og annerledes ting og innredning! Gjør garantert sovingen, mamma-pappa-leken, oppvåkningen (eller hva du nå gjør på soverommet) morsommere. Ikke heng bilder eller pynt over hodeenden – det kan oppfattes som truende av underbevisstheten. Og helt til sist: Ikke glem oppbevaringsplass. Et rotete soverom med klær som ligger strødd hulter til bulter er ikke bra for energien i rommet.


Aldri har utvalget av luksuriøst sengetøy og andre lekre tekstiler til soverommet vært større! Vi har satt sammen flotte interiørforslag i mange forskjellige stiler slik at du kan finne inspirasjon til soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg