tirsdag 17. september 2019

Pedalbøtte kjøkken

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. KitchenTime selger billige og praktiske søppelbøtter fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! WESCO PEDALBØTTE Kickmaster avfallsbøtte med pedalåpning, rød Produktmål: H 6mm.


TEKNISKE DATA: liters avfallsbøtte med pedal for åpning i toppen.

Finnes i fargene rø mandel og sølv. Pedalbøtte for ba toalett, kjøkken eller kontor i matt rustfritt stål. Vi har både små og store pedalbøtter for oppbevaring av avfall.


Du får størrelser fra 3- liter og flere av pedalbøttene har lokk med myk lukking og en. Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig. Denne pedalbøtten er ideel til bruk på ditt kjøkken.


Krombelagt pedalbøtte med uttakbar innvendig bøtte.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken , bad og garderobe.


Vi er forhandler av danske VIPP. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! En flott pedalbøtte fra Brabantia i en stilren og klassisk stålfarge. Utstyrt med Easy-close automatisk demping slik at pedalbøtten lukkes forsiktig og stille uten høye smell. På grunn av sitt design og sin størrelse så passer søppelbøtten inn på alle baderom og toaletter i tillegg til kjøkken.


Newicon pedalbøtte har en unik soft-close-funksjon som gør at lokket lukker seg stille og rolig i en myk bevegelse. Og har du et lite kjøkken og lite skapplass for en integrert løsning for søppelet, vil en liten pedalbøtte ofte være den beste løsningen. Hos Flisekompaniet har vi søppelbøtter fra liter til liter – alle fra Simplehuman.

En søppelbøtte med lokk er praktisk for å unngå sjenerende lukt og plagsomme fluer. Vipp pedalbøtte er en stor søppelbøtte til kjøkken , kontor eller bad. En gummiring på bunnen beskytter gulvet.


Billige pedalbøtter i mange størrelser og farger. Søppelbøtter med lokk og bøtter uten lokk. Se alle pedalbøtter på ikea.


Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken , ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg