mandag 2. september 2019

Ramme 30 x 60

Her finner du rammene du ser etter. Rask levering og personlig service! Fraktfritt over 3kr. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.

Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Præsenter dine forstørrelser på en elegant måde. Vi har noe for enhver smak, noe som gjør at alle våre kunder finner noe de liker.


Enten du skal ha en enkel ramme der bildet skal være i fokus, eller en luksuriøs, romantisk ramme til ditt bryllupsbilde, så finner du det her. Finner det ingen steder. Det er mye enklere å finne ramme først, og så skrive ut enn motsatt. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile. I alle fall om du ønsker lav total-kost.


Jeg tror ikke at du vil finne standard-rammer (eller passepartout) med innermål 30x60. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling.

Her kan du selv bestemme hvor stor rammen din skal være og vi legger oss i selen for at du skal få akkurat det du ønsker deg til en pris som passer deg som kunde. Ramme - prisgruppe B. I denne kategori har vi samlet alle vores rektangulære fotorammer i størrelsen 60xcm. Disse billeder har billedforholdet 3:og kan anvendes både vertikalt og horisontalt. En stor ramme som dem, du finder i denne kategori, gør sig helt klart flottest på væggen.


I Elite Foto-butikkene finner du et stort utvalg rammer i ulike farger og størrelser. Vi har også et rammeverksted som lager rammer på mål. Farven har den fordel at evt. Vægten på rammen er 5g.


Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Svart Fotorammer Fotorammer og fotoalbum. Sammenlign tilbud på Fotorammer og fotoalbum fra flere nettbutikker, les. Vi fører rammer i alle slags farver, størrelser og materialer.


Alle vore rammer er med ægte glas. Vi er stolte over at levere kvalitetsrammer til den laveste pris. Da vi køber store partier in kan vi samtidig få den højest mulige kvalitet til den laveste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg