tirsdag 17. september 2019

Pynteputer jul

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design!

Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Pynteputer er en enkel og rimelig måte å fornye og freshe opp stuen på. Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse.


For å fornye sofakroken kan en sofapute matches med for eksempel pledd i tilsvarende farger. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

En enkel og rimelig måte å gjøre en stor forskjell i rommene dine er pynteputer og nye putetrekk. Velg mellom mange mønstre, størrelser og motiver for å finne det som passer nettopp dine rom og ønsker. Varier mellom fløyel, saueskinn eller noen av de andre flotte materialene vi tilbyr. Enten du ser etter pynteputer generelt eller nye puter til sofaen spesielt, hos Princess finner du et stort utvalg av farger, former og mønstre. Flere av putene er laget med trekk i slitesterk bomull, innmat i fiber, og vaskbart trekk med glidelås.


Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Søt og romantisk jul med pudderrosa og lilla. For å legge til det lille ekstra mot det sarte kan du velg én pute med paljetter. Barock Rose pyntepute 2) Mali velour pyntepute 3) Pailette pynteputetrekk 4) Mali velour.


De kommer i nydelige fargekombinasjoner og ulike flotte mønstre inspirert fra blant annet det fjerne Østen, Afrika og eksotiske sydhavsøyer. Rett og slett lekre pynteputer på nett. Blant pynteputer i vår nettbutikk finner du for eksempel puter med julemotiv, pynteputetrekk til soverommet, sofaputer eller puter til sofa med et budskap på.


Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Det er ikke så veldig mye som skal til.

Bare ved å bytte ut noen av pynteputene i sofaen med julemotiver, kanskje sammen med et godt og varmt julepledd løftes innekosen til nye høyder. Brødrene Flaarønning Nettbutikk. Norsk natur kultur og tradisjon.


Nydelige pynteputer og putetrekk til hjemmet. Frisk opp hjemmet ditt med flotte pynteputer. Lys opp i vintermørket med lysslynger, lyssystemer og dekorasjonsbelysning. Her finner du julelys for uteplassen og husets fasade!


Kjøper du stoff med julemønster som metervare kan du sy dine egne julegardiner. I kroner og øre er det lite, om noenting å spare, men det kan være greit å spesialtilpasse og restene kan brukes til løpere, trekk til pynteputer eller annen pynt. På bildet ser du ett eksempel på mønster.


Stoffet Granflinga fra Arvidssons Textil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg