onsdag 25. september 2019

Putevar 60x80

Putevar 60x80

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Enkel og billig handel på Cellbes. Putevar - Alltid mange varianter. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Dette gjør det enkelt for deg å mikse og matche putetrekket ditt etter din personlige smak.


Du kan velge putetrekk med sterke farger, dempede farger eller kreative design. Stort utvalg putevar og putetrekk til hodeputer. Mange farger og størrelser. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Start natten med å legge hodet ned på en pute med et deilig mykt putetrekk.


Putevar 60x80

Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Putetrekk trenger vi mer enn ett av, siden de bør byttes oftere. Lykke kommer helt naturlig i denne deilige kvaliteten i lin og bomull i et avslappet ensfarget design. Den oppleves sval om sommeren og lun om.


Handle enkelt online hos ellos. Velg mellom forskjellige størrelser på dette putevaret. Og forskjellige farger, kjøp lett og trygt på nett hos oss! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Putevar 60x80

I tillegg er det viktig at et putevar er av god kvalitet. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og. Puter og tekstiler gir hjemmet ditt en mykere og mer harmonisk atmosfære, og de er enkle å bytte ut og oppdatere, alt etter humør og smak.


Lufttørking er bedre enn tørking i trommel. Bør ikke vaskes sammen med frottè p. Klassisk putevar i 1 bomull med ramme på sider. Flotte putevar fra Turiform. Og har nydelig satin kvalitet.


Offwhite, og Svart er utgående farger. Selges så langt lageret rekker. Kompletteres med tilhørende topplaken i samme farge. Trykk her for å komme til det. Cloud er en kolleksjon luksuriøst sengetøy i nydelig sateng av langfibret bomull i beste kvalitet i TC 400.


Finnes også i kappelaken. Den er myk mot huden og vakker for øyet og har alle. Satina örngott från det populära varumärket Mille Notti är ett stilrent örngott i hög kvalitet av kammad bomullssatin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg