onsdag 18. september 2019

Vakre hjem nettbutikk

Vakre hjem nettbutikk

Finn laveste nettpris her. Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser. Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger. Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig.


Stilen sin beskriver Ida selv som personlig og leken, med en blanding av nytt og gammelt. Hun følger magefølelsen, sier hun. I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Alle produktene hos Vakre Rom er nøye utvalgt og en blanding av vintage fra Kina, norsk design, klassisk, noe industrielt,og deilige tekstiler. Iris lyslenke skaper en koselig stemning og gir et behagelig lys.


Heng de i taket, i et hjørne, legg de på bordet eller i en vase. Laget av små håndmalte tråder med et naturvennlig lim. Her finner dere mange spennende varer fra både Riviera Maison, Lene Bjerre, Tine K og mange flere.


Vakre hjem nettbutikk

De har også en egen nettbutikk. Klikk HER for å se mer. Belysning gjør mye i et hjem. Tenk gjennom hva slags belysning du trenger. Vi tilbyr taklamper, pendler, bordlamper og vegglamper i forskjellige prisklasser.


Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling. Våre butikker tilbyr kvalitetsprodukter innen maling, tapet, gulv, tepper og gardiner. Vi har solid fagkunnskap, spør oss om råd før du pusser opp.


Vakre hjem nettbutikk

Få tips og bli inspirert til å skape ditt unike drømmehjem med vakre detaljer. Bestill et abonnement på Norges mest inspirerende interiørmagasin i dag! Mitt vakre hjem Egenprodusert hjemme hos reportasje. Vil du skrive et reportasje, ta kontakt.


See actions taken by the people who manage and post content. Hei og velkommen til min nettbutikk ! I butikken du skal finne håndstrikkede produkter til hele familien din. Dersom du ønsker et produkt i en annen farge, størrelse – enn det du finner i min butikk – send meg en melding.


Strikker etter bestilling. Håper du finner noe du liker. Vakre Hjem er en farge- og interiørkjede med lokale butikker i Norge.


Gjennom stor faglig kunnskap ønsker vi å hjelpe våre forbrukere til å innfri sine behov for å skape vakre hjem og fritidsboliger. Gjennom lokal tilknytning ønsker vi å være et alternativ til de store varehusene. Hos oss får kunden faglig hjelp og god service.


Denne nærheten til naturen, fargingen og sluttproduktet står i sterk kontrast til den raske forbrukskulturen som vår tid er så preget av. Vi trenger noe annet nå, noe som ikke ødelegger jorda vår, men som gir oss tid og ro til å nyte alt det vakre som er så lett tilgjengelig fra naturens side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg