mandag 9. september 2019

Voksduk rund

Voksduk rund

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under. Alle mål oppgis som diameter på duken.


Dukene leveres sammenbrettet i. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. Hva er det egentlig som er så bra med en rund duk?


Voksduk rund

En rund duk kan du bruke til mer enn bare et rundt bord. Du kan bruke det på et mindre bord i barnerommet – eller hvorfor ikke som matte? En rund voksduk er perfekt å ha som malematte i barnerommet når ungene skal male og vil sitte på gulvet. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter. Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater. Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din.


Voksduk rund

Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. En voksduk har et pvc-belegg på oversiden som gjør duken helt vanntett. Den holder på søl, og er lett å tørke av, samtidig som den beskytter bordplaten.


Vi har også voksduk som metervare, slik at du kan få den kappet i akkurat den lengden du trenger. Tekstiler gjør borddekkingen mer levende og hjemmekoselig. I våre varehus finner du ensfargede og mønstrede duker for hjemmet. Se hele utvalget her!


Voksduk rund

Princess voksduk er duker som er helt vannavstøtende og har litt tettere materiale enn en akrylduk. Disse dukene passer barnefamilier veldig godt siden de er så praktiske. Skal barna dine male ved bordet, er det bare å legge over en voksduk som dekker bordet, så slipper du å tenke på at de kommer til å søle ut noe. Passer perfekt til kafebord og andre runde bord med omkrets på ca til 1cm. Vi elsker å eksperimentere med duker i ulike former og utførelser.


En duk kan være kvadratisk, rektangulær eller rund. Og en duk trenger ikke alltid å være en duk. En gang la Gudrun et blomstrete skjerf på bordet. Da hun senere skulle dekke på til middag og satte glass og keramikk oppå skjerfet, så hun at det hadde blitt til en unik. In-Bo Haug er grossist på voksduk og har et av Norges største lagerførte utvalg av voksduk , om ikke det største.


Van Merksteijn er en Øko-Tex sertifisert produsent som leverer kvalitetsprodukter og de kjøper kun råmaterialer produsert i Europa. Sortimentet av voksduk er meget stort med mange skandinaviske design. Gjennomsiktig voksduk.


Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Du kan også bruke den til å beskytte et nytt bor slik at bordet fortsetter å se nytt ut i mange år. Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg