tirsdag 3. september 2019

Rammer 50x50

Fraktfritt over 3kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss! Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett.


Er du ute etter en stor ramme til bryllups- eller familiebildet? Her finner du et stort utvalg flotte rammer for bilder i størrelsen 50xcm. I vårt sortiment finner du både enkle og stilfulle rammer , og mer eksklusive alternativ.


Med den rette rammen kan du løfte frem den vidunderlige følelsen som ditt bilde formidler. I denne kategorien finner du vårt utvalg av rammer med målene 50xcm. Vi tilbyr disse rammene i ulike farger og materialer slik at de passer ulike innredningsstiler og hjem. Kombiner forskjellige varianter for å skape en trendy bildevegg med rammer i flere farger og størrelser.


Rammer 50x50

Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Rammer 50x50

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg.


Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x, 50x7 61x9 70x100.


Rammer 50x50

Kjøp billige rammer på Desenio. Beste Priser Med Handlesmart! Her hos oss finnes rammer i mange ulike stiler, noe som betyr at du som kunde kan velge fritt i et stort utvalg. Kanskje du for eksempel trenger mange rammer i størrelsen 40xcm? Da er det bare å klikke rundt på siden og velge de rammene du vil ha!


Sørg for kjøpe litt forskjellige typer, da ulike bilder passer til ulike rammer. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Der er bedre rammer , men de koster det dobbelte. Disse får jobbet gjort og er ganske pæne og anonyme.


Da har du kommet til rett sted! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Rammer 50x50

Alle vores rammer er af høj kvalitet og udstyret med robust plexiglas, som gør dem mere holdbare og samtidig giver dem et glasklart udseende. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Hos Poster Store finder du Danmarks bedste udbud af billedrammer i størrelsen 50xcm. Gratis forsendelse fra 2kr. Rammer til bildene dine.


Det store udvalg af kvadratiske rammer ses ovenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg