onsdag 18. september 2019

Skeidar tønsberg møbler

Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler og interiørprodukter.

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Billige og stilrene møbler online. Rask levering og fri retur!


Alt til julen finner du hos oss. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Skeidar Tønsberg AS fra , Vestfold.

Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort. Fagmøbler Tønsberg Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat!


Nordisk design og kvalitet. Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette. Stort utvalg av fint interiør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! I Øvre Langgate finner du Slettvoll Tønsberg. Utendørs lounge møbler. Om butikken Om butikken.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Den er som oftest full av gode tilbu og du har også mulighet til å bli inspirert av de mange designløsningene du finner i den.

Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. IN-teriørbutikken har en klar skandinavisk profil med kjente merkevarer. Møbler i skandinavisk stil. Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være.


Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg