fredag 27. september 2019

Pippi leker

Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Handle enkelt online!


Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og pippi langstrømpe. Omaka, brokiga mönster och färger för ännu mer lekglädje.

Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner. Et klassisk leketelt i stoff for alle rampete unger! Gå inn og ut gjennom stoffdøren eller rull den opp og fest den med båndet hvis du vil ha døren helt åpen. Du kan også rulle opp gardinen i de tre vinduene.


Ett klassiskt lekhus i tyg för alla busiga barn! Gå in och ut genom tygdörren eller rulla upp den och fäst med banden om du vill ha dörren helt öppen. Lekhuset har även ett golv av tyg.


Her har du også mulighet til på tegne dine egne bilder i rammene!

Vår hyggelige kundeservice hjelper deg dersom du har noen spørsmål. Rask levering, 1-virkedager! Vi har PrisMatch på alle varer. Tilbake til søkeresultater. Tips en venn kr Antall.


Spare i ny ønskeliste. Her finner du alle leker du kan tenke deg, og vil du bestille til en fødselsdag eller julaften kommer du til å kunne handle til alle barn uansett alder fra ett og samme sted. Her finnes alt fra LEGO og dukker til lekebiler, puslespill, malesaker og mye mer.


Pippi Melamin, Ske i ett set. Leker – se hele utvalget. Kjøp Pippi leker sisten med politiet.


De voksne bestemmer at Pippi må flytte til barnehjemmet, men Pippi leker sisten med politimennene. Inneholder Efraim, Herr Nilsson, skattekiste, sjørøvere, papegøyen Rosalinda, Pippi , Tommy og Annika. Av PVC, uten forbudte ftalater. Pippi Piratskip Hoppetossa er et kult piratskip som tilhører Pippis pappa. Skipet er laget i tre, og har mange kule funksjoner.


Prøv å heis seilene, hopp inn i styrhuset og kast anker!

Figurer og skattekiste selges separat. Koppene er håndlagde i eksepsjonell kvalitet, de er slitesterke og robuste, og de passer perfekt som melkekopp til frokosten! Det fine og nostalgiske Pippi -motivet er poulært hos både store og små. Et leketelt som passer like bra inne som ute.


Morsomme Pippi-leker i Villa Villekulla. Enkelt å sette opp og ta ned. Vi tilbyr lave priser på leker. Pippi Langstrømpe og den store villaen hennes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg