torsdag 5. september 2019

Små vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Små vaser med mange muligheder.

Små fine glasvaser fra Søstrene Grene kan bruges på flere måder. Anna og Clara kalder dem de-mange-muligheders- vaser. Bestill Stor hvit festpakke med små vaser på nett og få dine blomster levert på døren. Forleden var jeg på HM- Home (City Lade) hvor jeg fant disse små , søte glassvasene til bare kr.


Du får kjøpt slike i de fleste blomsterbutikker også, men de blir fort utsolgt for de er veldig populære. Alltid kjekt å ha slike små vaser. Fina vaser som passar till vackra snittblommor. Välj bland cylindervaser i glas i olika storlekar. Våra färgade glasvaser ger en extra fin detalj till dukningen eller inredningen.


Finns online och i butik. Kjøp rimelige vaser som gjør seg godt i hjemmet ditt fra vår nettbutikk Trademax. Meget fine små vaser til bordpynt og fest. Elegante små vaser med trykk. Vi har varer av høy kvalitet!


Disse vasene er svært dekorative og en riktig god gaveidé! Tegn enkle motiver med glass- og porselenstusj, og stemple personlig tekst og små motiver med keramikkmaling. Våre vaser er enkle å sette sammen med andre ting, slik at du kan lage din egne funksjonelle og vakre kombinasjon. På IKEA finner du alle mulige vaser i ulike stiler og materialer.


En pen vase er som et smykke for hjemmet.

Jeg er på utkikk etter små , gjennomsiktige vaser til bryllupet mitt. Tenkte å korte av roser og putte tre og tre i små vaser langs bordet. Det er enkelt å variere interiøret ved å bytte ut detaljer som vaser og potter. Se hele utvalget i varehusene våre!


På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg