torsdag 26. september 2019

Soverom vegg

Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet, og som vi vet: den som intet våger, intet vinner! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.

Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Drøm deg bort i gode fargetips!


Se mer fra denne boligen her. Vegg til vegg teppe fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Teppe på gulvet gir en koselig atmosfære i ethvert rom.


Vi kan tilby deg forskjellige varianter, både etter mål og som teppeflis.

Varme gulv med vegg til vegg teppe På 80-tallet hadde vegg til vegg teppe sin storhetstid. Heldigvis ser vi nå at trenden er kommet tilbake. Hvor lang tid tar det å male ett soverom ? Og hvilket utstyr trenger du! Her kan du se hvordan male vegg og hvordan male tak. Utstyret du trenger for å male soverom er forlengerskaft, rullesett, maskeringstape og pensler til hjørner og lister.


Sov godt med blått soveorm 29. Mange vil ha det blått på soverommet. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel. På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg - til-veggtepper.


Skap herlig belysning og komplett innredning med vegglamper. Velg blant et bredt utvalg av vegglamper til alle typer rom fra Lampehuset. Finn dine vegglamper til ba soverom , stue og barnerommet.


Vi har alt du trenger av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy.

I et rom som er mer utsatt for søl og slitasje, som kjøkken, gang og barnerom, er det viktig å velge robuste malinger, utviklet for å kunne tåle litt ekstra. Mens andre rom, som stue og soverom , ikke stiller like høye krav til slitestyrke. Men det vil ikke si at det er lurt å velge dårlig kvalitet. Velkommen til soveromsgalleriet vårt.


Ta en titt og finn soverommet ditt. Bruk varianter som er små og nette, men gir godt lys. Dette gir en lun atmosfære og du får lys i flere nivåer, noe som gir større fleksibilitet i belysningen din.


Om du har et lite soverom er det en god ide å gå for belysning du fester til veggen, slik at du sparer plass på nattbor kommode og lignende flater. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen. Se soverom - før og etter her. Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene.


En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei.


Når du er ferdig med en vegg , tar du rullen og går over veggen i samme retning, f. De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg