torsdag 5. september 2019

Tapet ungdomsrom

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året.


Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.

I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Stilrene farger og klassiske mønstre i form av striper og vakre ornamenter gir en lun atmosfære i hjemmet, og egner seg spesielt godt til tørre rom som stue, gang og soverom. Med andre ord et ganske fleksibel tapet.


Tapetet har fiberbakside for enkel oppsetting, og med kvalitet i 1 viscose er dette tapet som vil holde seg vakkert år. Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det. Og – ingenting er umulig! Når barna har vokst fra Mummitroll, prinsesser og pirater, finnes det nok av andre kule saker å tapetsere veggene med. Med et tøft tapet , som gjør rommet stilig i seg selv, er det heller ikke så fristende å slenge opp plakater og lagge stygge hull i veggen.


Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Skap det perfekte hvilested og vis din stil med våre tapet soverom. De med mindre soverom kan bruke våre tapet i 3D til å skape en illusjon av et større rom.


Enten du ønsker å skape en iøynefallende kontrastvegg, dekorere alle veggene med en kombinasjon av de tapet du liker best eller ha et sammenhengende mønster på alle veggene. Legg tapet på barnerommet Her finner du typiske barneromstapeter fra kjente leverandører. Finn inspirasjon og velg den tapeten som passer best hos dere.


Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større!

Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom. TAPET : Velger man å bruke tapet på veggene er det enkelt å bytte når man ønsker. Flere leverandører har kolleksjoner som er tilpasset ungdommer. Kjente merkevarer og rimelig egenimport.


Spesialforretning for tapet og tekstil. Colony tapet Coloured by Studio Engblad Colourful Living Colourful Nature Colourline Communication Contemporary Restyled Country Garden Crayon Creativity Curio Daily Details Dawn Decorama EasyUp Delicate Chic Destinations Earth Eden Everyday Moments Exotica Exotique Expressions Falsterbo II Fashion Favourite Twist Florentine II Flowers. Norges største nettbutikk. Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little Worl og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.


Hva med tapet på soverommet? Vil du gjerne unngå å våkne midt på natten, eller sovne fortere? Da gjelder det å ha et ordentlig godt sovemiljø på soverommet!


Rom er en populær kategori med fototapeter for alle slags rom og miljøer. Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. I fototapetkategorien Barn finner du moderne og tidsriktige tapeter til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg