tirsdag 10. september 2019

Ramme a3

Disse rammene passer perfekt for bilder i A-format. Våre A- rammer har et bildeaspekt på 7:1 som betyr at du kan like enkelt bruke de liggende eller stående. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. En passepartout i riktig farge og størrelse fremhever bildet. Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg på noen måte vil anbefale dem - tvert imot. Billige rammer har ofte fargestikk (blått) i glasset.


Ramme a3

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Velg om bilde skal dekke hele rammen eller om det skal være luft rundt. Heng opp eller plasser rammen på en hylle, med et vakkert kort, plakat eller en blomst du liker spesielt godt. Naturfarget eik finnes også i A2.


Rammene er laget i Danmark. Plakatramme tosidig til bruk i vindu Dette er en flott plakatramme når du ønsker at plakatene dine skal være synlig både fra innsiden og fra utsiden. Aog Ahar ramme med mm med buet profil. Andre formater kas skaffes på forespørsel. Med høy kvalitet og lave priser er våre rammer med målene 30xet godt alternativ når du skal henge opp favorittplakatene dine.


Blant A-rammene våre finner du også den stilrene Moebe- rammen. Den er et trendy alternativ til den klassiske rammen. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


I denne kategorien finner du også våre passepartouts og plakathengere (cm) med målene. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Ramme a3

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Vi pakker rammerne i sikker emballage - afsendes fra eget lager. Fragtprisen vil altid være kr. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Innvendige mål passepartout: B8xHcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg