mandag 9. september 2019

Sofabord ute

Moderne sofabord i god kvalitetsdesign. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi hjelper deg med å finne sofabordet som passer deg. Vi har varehus over hele Norge.


Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet.


På IKEA finner du settbord som passer sammen.

En bordplate i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre. Et tidløst design gjør at det lar seg kombinere med mange ulike innredningsstiler. Oppdag moderne sofabord fra BoConcept.


Design som passer til din stil og ditt hjem. Vi tilbyr blant annet sofabord til utendørsbruk med smale svarte aluminiumsben kombinert med en glassbrikke på toppen. Sofabord er ideelle for ting du vil ha lett tilgjengelig når du slapper av på sofaen, for eksempel en kopp kaffe eller en tallerken med kjeks. Når øyelokkene blir tunge og du trenger en liten blun kan du slenge avisen på sofabordet, slik at den er lett tilgjengelig når du våkner igjen.


Mange sofabord fungerer også som hjørnebord. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Sofabord Hva ville stuen vært uten et lekkert og innbydende sofabord ? Sofabordet komplementerer sofaen og gjør stuen komplett. Hos A-møbler har vi et stort utvalg sofabord i ulike fasonger og størrelser.


Med et sofabord gjør du din uteplass hel. Sofaen føles helt enkelt litt naken og ensom uten et salongbord ved sin side, og dessuten er et stuebord et meget praktisk møbel som du kan legge fjernkontrollen, føttene eller kveldsmaten på. Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen. Sofabord til lave priser.


Stort utvalg av koselig og trendy hjemmeinnredning, finn din favoritt hos Ellos! Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. IKEA - KROKHOLMEN, Sofabord , utendørs, beige, Et slitesterkt og lettstelt stuebord i en størrelse som også er ideell for sidebord. Bordplata i metallnetting gir en luftig design og lar vann renne gjennom.


Er du ute etter et sofabord til å ha på uteplassen eller et loungebord til balkongen? I vårt brede sortiment med forskjellige typer av sofabord utendørs og loungebord i en mengde ulike størrelser, former og materialer. Vi tilbyr et bredt sortiment av klassiske, like mye som moderne loungebord og sofabord til utemiljøer. Jersey småbord (kan brukes både inne og ute ), produktet er tilgjengelig i forskjellige farger.


Som vist, matt askegrå strukturlakk. Et nytt sofabord kan gi et nytt uttrykk i stuen din. Før du besemmer deg for sofabord bør du tenke hvilken fasong og hvilke materialer som passer inn i din stue. Et rundt sofabord i eik føles nettere enn et sofabord i betong, hvilket uttrykk vil du skape i din stue? Det avspeiler seg overalt i vårt sortiment av møbler og i høy grad også i utvalget av sofabord.


Her finner du sofabord i forskjellige materialer og stiler og med smarte funksjoner som ekstra sitteplasser, oppbevaring og praktiske dreiefunksjoner. Hos Chilli finner du Sofabord i høy kvalitet til god pris – fra 5kr. Stort sortiment av Sofabord i variert stil og design.


Trygg E-handel med dagers angrerett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg